Hava Durumu

GS Maçı Sonrası Okan Buruk En Az 7 Maç Ceza Alacak

Galatasaray - Akhisar maçında saha kenarına atılan ve maçtan sonra da sportmenliğe aykırı açıklamalarda bulunan Okan Buruk, en az 7 maç ceza alacak.

Haber Giriş Tarihi: 10.12.2017 13:55
Haber Güncellenme Tarihi: 10.12.2017 13:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
GS Maçı Sonrası Okan Buruk En Az 7 Maç Ceza Alacak
 Galatasaray ile Akhisar arasında oynanan maçta hakem Ümit Öztürk tarafından tribüne gönderilen Okan Buruk, maçın ardından da "yasaklı bölgede röportaj vererek hem maçın hakemi Öztürk'e hem de sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Igor Tudor'a çok ağır sözler sarf etti.

Maçtan ihraç edilen, yasaklı bölgede röportaj veren ve hakem ile rakip takım teknik direktörü hakkında sportmenliğe aykırı açıkmalarda bulunan Okan Buruk'u çok ağır cezalar bekliyor.

EN AZ 7 MAÇ CEZA YOLDA

Galatasaray - Akhisar maçı oynanırken yardımcı hakeme ve 4. hakeme sözlerinden dolayı minimum 3 maç ceza alması beklenen Okan Buruk, maçın hakemi ve rakip teknik adam hakkında yaptığı sportmenliğe aykırı açıklamalarından dolayı da minimum 3 maç ceza alacak.

Hakem tarafından saha dışına gönderilen ve "tedbirli" iken, tedbire uymayarak "karma" alanda röportaj veren Okan Buruk, minimum 1 maç cezaya çarptırılacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.