Hava Durumu

Hakemin Boğazını Sıkan Oyuncuya 16, Kafa Atan Oyuncuya 13 Maç Ceza

Kayseri'de oynanan amatör lig maçlarında hakemin boğazını sıkan futbolcuya 16, kafa atan oyuncuya ise 13 maç ceza verdi.

Haber Giriş Tarihi: 17.11.2017 14:14
Haber Güncellenme Tarihi: 17.11.2017 14:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Hakemin Boğazını Sıkan Oyuncuya 16, Kafa Atan Oyuncuya 13 Maç Ceza
 Son haftalarda  Kayseri amatör futbol liglerinde yaşanan saha olayları şehir içinde gündemi belirlerken, merakla beklenen  Futbol İl Disiplin Kurulu kararları açıklandı. Kurul Başkanı  Harun Özkan ve üyeler  Mustafa Usta, Dursun Akbulut ve Cünet Ercan'ın katılımı ile yapılan toplantıda adeta amatörlere ceza yağdı.

HAKEMİN BOĞAZINI SIKAN FUTBOLCUYA 16 MAÇ CEZA

Özellikle 05.11.2017 tarihinde oynanan RealÇelikkapı-Yahyalıspor ve  AkkışlaGençlik-Özvatan Gençlik maçlarında yaşanan hakeme saldırı olaylarının kararları dikkat çekti.  Akkışla İlçe Stadı'nda oynanan ve hakeme fiili saldırı gerçekleşen maçta hakemin boğazını sıkan Doğukan Kaya 16 maç, hakeme tekme atan  Muslu İnkayası ise 10 maç ceza aldı.

HAKEME KAFA ATAN FUTBOLCUYA 13 MAÇ CEZA

Yine aynı tarihte oynanan Real Çelik Kapıspor-Yahyalıspor maçında hakeme kafa atarak dudağının kanamasına neden olan Batuhan Kara'nın ise 13 maç ile cezalandırılmasına karar verildi. Bu maçlarda iki takımda hükmen mağlup sayılırken, puan silinme cezasına gidilmemesi ise dikkat çekti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.