Hava Durumu

İnegölspor martı avında

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta son oynadığı 3 maçta 3 puanı bir arada göremeyen İnegölspor, yeni teknik patronu İsmail Güldüren ile çıkacağı ilk deplasman maçından 3 puan bekliyor.

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2016 12:46
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2016 12:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
İnegölspor martı avında
 Teknik Direktör Osman Özdemir ile yollarını ayırıp yerine İsmail Güldüren’i getiren İnegölspor, zorlu Sarıyer deplasmanında puan peşinde. Yarın 1461 Trabzonspor ile Aydınspor 1923 arasındaki müsabaka ile başlayacak 14. hafta maçında Sarıyer’e konuk olacak Bordo-Beyazlılar, hazırlıklarını tamamlayarak üç puan parolası ile yola çıktı.

Güldüren yönetimindeki ilk deplasmanından üç puanla dönmeyi planlayan İnegölspor ile evinde kazanmak isteyen Sarıyer arasında Pazar günü saat 13.30’da Yusuf Ziya Öniş Stadyumunda oynanacak olan maçı Isparta bölgesi hakemlerinden Şeref Taştan yönetecek. Emir Barlas ve Serdar Soydan yardımcı, Raşit Yorgancılar ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

Genel kaptan Deniz Erdem, Niğde Belediye maçından 3 puan beklediklerini ifade ederek, “Bu maçta önceki maçlara göre sahada daha iyi mücadele verdik, fakat erken gol takımı olumsuz etkiledi. Rakip kalede gol ararken de savunmada açıklar verdik, son dakikada da olsa 1 puanı kurtardık. Bundan dolayı memnun olduğumuz söylenemez, fakat puan puandır” dedi. İsmail Güldüren ile farklı bir hava yakalayacaklarına inandığını söyleyen Erdem, “Sezon başı kurulan takımı İsmail hoca daha iyi tanıyor. Kendisi de iyi bir İnegölsporlu. O bizi, biz onu tanıyoruz. Bazı şeyleri anlatmak için konuşmaya gerek yok. Hisler her şeyi açıklar” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.