Hava Durumu

İnegölspor’da hedef üst lig

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından İnegölspor, dün tesisler sahasında gerçekleştirdiği çalışma ile 2016/17 futbol sezonu defterini açarken, Kulüp Başkanı Timur Erezsarı, “Tüm İnegöl’ümüzle birlikte birlik ve beraberliği sağladığımız bir sezon olmasını diliyorum. Allah’ın izniyle hedeflediğimiz inşallah bir üst lige ulaşmayı umuyorum” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2016 13:01
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2016 14:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
İnegölspor’da hedef üst lig
 Öğleden sonra tesislerde toplanmaya başlayan bordo-beyazlılar, Teknik Direktör Osman Özdemir yönetiminde sezon öncesi ilk çalışmasını gerçekleştirdi. Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilk çalışmayı izleyen Başkan Timur Erezsarı, “2016-2017 futbol sezonunda topbaşı yapmak için bir araya geldik. Değerli hocamız ve ekibi, futbolcu arkadaşlarımız, mevcut kadro ve aramıza yeni katılan arkadaşlarımız top başı yaptı. 2016-2017 sezonunun İnegöl’ümüze, İnegölspor’umuza ve camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. Kazasız, belasız, sakatlıkların olmadığı, iyiliklerin ve güzelliklerin olduğu, birlik ve beraberlik duygusunun üst safhaya çıktığı, tüm İnegöl’ümüzle birlikte birlik ve beraberliği sağladığımız bir sezon olmasını diliyorum. Allah’ın izniyle hedeflediğimiz inşallah bir üst lige ulaşmayı umuyorum. Hepimize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Darbe girişimine ilişkin de görüşlerini dile getiren Başkan Erezsarı, “Geçtiğimiz günlerde ülkemizde seçilmiş olan milli iradeye karşı yapılan bir kalkışma hareketi oldu. Bu bizi son derece üzdü. Kabul edilemezdi. Seçilmiş iradeye karşı yapılan bu darbe girişimi halkımızın ve hepimizin karşı çıkmasıyla, dik duruşuyla, milli iradeye sahip çıkışıyla önlendi, püskürtüldü. Yüce Rabbim ülkemizin birliğini, bütünlüğünü, beraberliğini korusun. Burada tabi ki birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını dünyada her türlü görüşe sahip insanı bir araya toplayan sportif faaliyetler İnegöl’ümüzde bir kat daha önem kazanmış oluyor. Herkesi bu çatı altında görmek istiyoruz. Herkesi tribünlerde görmek istiyoruz” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.