Hava Durumu

İTO İstanbul Rallisi Bu Hafta Sonu

Türkiye Ralli Şampiyonası 5. yarışı olan İTO İstanbul Rallisi 09-10 Eylül tarihlerinde Kısa adı İSOK olan İstanbul Otomobil Sporları Kulübü tarafından organize edilecek...

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2017 13:51
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2017 13:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
İTO İstanbul Rallisi Bu Hafta Sonu
 

BOSTANCI ve TUZLA’DAN ÜCRETSİZ SEYİRCİ SERVİSLERİ
09 Eylül Cumartesi günü 13.00’de İPOP’tan verilecek start ile başlayacak rallinin ilk gününde, ekipler Mudarlı ve Darlık etapları iki kez geçtikten sonra saat 18.30’dan itibaren İstanbul Park’ta yer alan seyirci özel etabının ardından ilk günü tamamlayacaklar. Yarışı izlemek isteyen sporseverler için de saat 16.00’de Bostancı İDO İskelesi önünden ve saat 11:00’den itibaren de Tuzla meydandan ring şeklinde ücretsiz servisler kalkacak.


52 OTOMOBİL ve 104 SPORCU KATILIYOR
Türkiye’nin farklı illerinden toplam 52 otomobil ile 104 sporcunun katılacağı rallide 10 Eylül Pazar günü mücadele Esenceli ve Göçbeyli etaplarında devam edecek. Bu etapların ardından Redbull.com Power Stage (avantaj etabı) etabı ile mücadele tamamlanacak ve ekipler, saat 16:00’dan itibaren İPOP’taki finiş podyumunda İTO İstanbul Rallisi’ni noktalayacaklar. Pazar günü de saat 11:00’den itibaren de Tuzla meydandan ring şeklinde ve Saat 13.00’de de Bostancı İDO İskelesi önünden ücretsiz servislerle seyirci taşınacak.

BETÜL DEMİR CO-PİLOT OLACAK

Rallide, Türk pop müziğinin güçlü yorumcularından Betül Demir de, öncü araçlardan birinde co-pilotluk yapmaya hazırlanıyor. Demir, İstanbul Anadolu yakasında koşulacak olan rallide, Furkan Atik‘in kullanacağı otomobilde ilk deneyimini yaşayacak ve otomobil sporları ile tanışmış olacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.