Hava Durumu

İznik’te değişimin 4 yıllık hikâyesi

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, 30 Mart 2014 tarihinden bu yana yapılan çalışmaların anlatıldığı “Değişimin 4 Yıllık Hikâyesi” adlı dergiyi tanıttı.

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2018 15:50
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2018 15:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
İznik’te değişimin 4 yıllık hikâyesi
 İznik Belediyesi tarafından hazırlanan “Değişimin 4 Yıllık Hikâyesi” hakkında bilgi veren Başkan Osman Sargın, “Arkadaşlarımız bir ayda bu eseri hazırlayıp, baskısını yapmışlar. Kendilerine teşekkür ediyorum. Ayrıca 2018 yılında da yapacağımız çalışmalar ile tamamlanacak yatırımları birlikte burada istişare edeceğiz. Bu yıl içerisinde yeşil alanlarımızın geliştirilmesi, rehabilite edilerek vatandaşlarımıza ferah alanlar sunma çalışmalarımız önemli bir yer tutacak. 10 ayrı noktada oyun alanları, spor aletleri yerleştirme çalışmalarımız devam ediyor. Yenişehir Kapıda Orhan Bey’in tuğrası çalışmasını yapıyoruz. Bunu da inşallah 2 Mart’a yetiştireceğiz. Bizler 2014 yılında vatandaşlarımıza verdiğimiz tüm vaatleri yerine getirdik. Bunu da bu dergi içerisinde bulabilirsiniz. Bu dört yıl içerisinde 28 adet binayı ilçemize kazandırmışız. Tabiî ki eksiklerimiz var. İznik içinde 120 kilometreye yakın yolumuz var. Bunların hepsi sil baştan yapıldı. Bunların yüzde 40’ı büyükşehir diğer kısmı İznik Belediyesi girişimleri ile yapıldı” dedi.
Sargın, “Önümüzde önemli bir faaliyetimiz daha var. 2 Mart 2018 tarihinde İznik Fetih Şöleni var. Sizlerin aracılığıyla bütün vatandaşlarımızı davet ediyoruz. Bir diğer husus da dört yol mevkiimizde bir eser yapıldı. Eleştirilere sebep oldu. 2016 yılında herkese sorulan anketler gerçekleştirildi. Çalışan insan hata arkadaşlar. Hiç bir iş yapmazsanız hatanız da olmaz. Taşra mahallelerimizin çehresi değişiyor. Bu yıl da taşra mahallelerimizde salonlar, kültür merkezi çalışmalarımız var. Her türlü fikre açığız. Biriz, beraberiz ve birlikteyiz” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.