Hava Durumu

Kadınlar Karate Milli Takımı altın madalyaya kilitlendi

Fransa'nın Montpellier kentinde 5-8 Mayıs'ta düzenlenecek Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası'na hazırlanan Kadınlar Karate Milli Takımı, takım halinde altın madalyayı elde etmeyi hedefliyor.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2016 16:55
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2016 16:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Kadınlar Karate Milli Takımı altın madalyaya kilitlendi
 Fransa'nın Montpellier kentinde 5-8 Mayıs'ta düzenlenecek Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası'na hazırlanan Kadınlar Karate Milli Takımı, takım halinde altın madalyayı elde etmeyi hedefliyor.

Kocaeli Kartepe'de kamp çalışmalarını milli Vdcasino takım, Türkiye'ye yeni başarılar kazandırmak amacıyla şampiyonaya hazırlanıyor.

Dünya Karate Federasyonu Teknik Kurul Üyesi ve milli takım antrenörü İbrahim Erçin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 9 sporcuyla Avrupa Şampiyonası'na hazırlandıklarını söyledi.

Ocak ayından itibaren 4-5 turnuvaya katılıp başarılı sonuçlar elde ettiklerini anlatan Erçin, "Hedefimiz, Fransa'da yapılacak Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası'nda takım halinde zirveye çıkmak. Günde çift antrenmanla hazırlıklarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Erçin, kondisyon, kuvvet ve karate çalışmaları yaptıklarını dile getirerek, "Şampiyonada zirvede yer alabilecek takımlardan biriyiz. Geçen yıl Türkiye'de yapılan Avrupa şampiyonasında 9 final yaptık. Fransa, en büyük rakiplerimizden biri. Maçların orada olması açısından bizim için zor bir turnuva olacak. Dolayısıyla hakem lobileri bizden daha güçlü. Zor bir şampiyona olacak ama zirveyi ya biz alırız ya da Fransızlar." ifadesini kullandı.

Takımda gençleşmeye gittiklerini anlatan Erçin, yeni sporculardan umutlu olduklarını anlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.