Hava Durumu

Kafeste dövüştüler

Bursa'da yapılan "karışık dövüş sanatları - kafes dövüşü" semineri büyük heyecana sahne oldu. Türkiye MMA Federasyonu tarafından düzenlenen kafes dövüşü seminerine Bursa’nın yanı sıra Balıkesir, Eskişehir, Yalova ve birçok ilden sporcu katıldı. Seminerde bu spora ilgi duyan kişilere, dövüş sanatları ile ilgi taktik ve bilgiler aktarıldı. Yapılan hareketleri ve verilen talimatları harfiyen yerine getiren sporcular, daha sonra eşleştikleri kişilerle bunları uyguladı.

Haber Giriş Tarihi: 17.08.2016 13:46
Haber Güncellenme Tarihi: 17.08.2016 13:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Kafeste dövüştüler
 Seminerle ilgili bilgi veren Türkiye MMA Federasyon Başkanı Ali Arık, “Herkes kendi yaşına ve kendi kategorisine uygun mücadele alanını seçip, günlük hayatta kendisini korumak için lüzumlu teknikleri öğreniyor. Türkiye çapında vermiş olduğumuz antrenörlük semineri için Bursa'dayız. MMA'yi Türkiye'de dört yıldır tanıtıyor ve geliştiriyoruz. Sporcu ve antrenör gelişimi için çalışıyoruz. Bu seminerler ile MMA'yi daha da tanınır hale getiriyoruz. Seminerimiz devam edecek. Bölgelere ayrılarak bütün ülke sathında yapılacak. Seminerimize katılmak isteyen sporcu, antrenör ve hakemlerin federasyon sitemizi takip etmesi yeterli” dedi.

Verdiği eğitimlerle birçok kişiye karışık dövüş sanatlarını sevdiren MMA Türkiye Federasyonu Baş Antrenörü Murat Kazgan, “Federasyon ile birlikte bu yıl 8. seminerimizi gerçekleştiriyoruz. Sporcu ve antrenörlerden büyük alaka var. Sıkı bir şekilde çalışıyor ve dersler veriyoruz. Bu spor yanlış biliniyor. İllegal bir spor değil, kafesin olması sadece işin görüntüsüdür. Tabii ki kafes ile birlikte rakibinizi de köşeye sıkıştırmış oluyorsunuz. Dünya çapında yapılan organizasyonlardan biri olan Rodefsi'de ringe çıkacağım. Geçen yılın yarı finalistini 50 saniyede yenmiştim. Şimdi de yarı final maçı için Çin'e gidiyorum. Türk bayrağını tekrar dalgalandıracağız" diye konuştu.
Yapılan çalışmaların ardından semire katılanlara belgeleri takdim edildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.