Hava Durumu

Karacabey Birlikspor’dan Sezon Öncesi Taraftarlarla Toplantı

Karacabey’in 23 yıllık 3.Lig özlemine son verilmesinin ardından, yeni sezonun ilk maç adeta iple çekilirken 3 Ağustos Cumartesi saat: 16.30’da oynanacak Cizrespor karşılaşması öncesi tüm taraftarların katılacağı toplantı düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2016 15:20
Haber Güncellenme Tarihi: 26.08.2016 15:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Karacabey Birlikspor’dan Sezon Öncesi Taraftarlarla Toplantı
 Bu Pazartesi saat: 18.00’de Atatürk Parkı’ndaki özel bir kafede gerçekleştirilecek taraftar buluşmasında Centilmenliğin yanında Tezahürat ve Şovları ile de Türkiye gündemine oturması beklenen taraftarlar ile federasyonun oldukça sıkılaştırılan ‘Disiplin Yönetmeliği’ paylaşılacak.

 Karacabey Birlikspor Başkanı Uğur Koçak yaptığı açıklamada başta taraftar grupları Crazy ve Akıncılar gurupları olmak üzere tüm Karacabey Camiasını Taraftar Buluşma Toplantısı’na davet ederken “Geçen sezon taraftarımız gösterdiği centilmenlik ve tribün şovları ile başta Bursa olmak üzere tüm ülkemizin büyük takdirini kazandı. Önceki yıllarda kazandığımız şampiyonluklarda taraftarımızın verdiği bu büyük katkının bu sezon daha da yüceltilmesi adına Mavi-Siyahlı camiamızı Pazartesi günü saat: 18.00’de Ella Park’daki buluşmamıza davet ediyorum.” şeklinde konuştu.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.