Hava Durumu

Manchester United, Fenerbahçe için mesaj yayınladı

Fenerbahçe'yi Manchester'e götüren uçak, sol ön camını tamamen kaplayan çatlak yüzünden uçak acil iniş yaparken, Manchester United Kulübü de olay üzerine bir mesaj yayınladı.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2016 18:15
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2016 18:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Manchester United, Fenerbahçe için mesaj yayınladı
 Başkan Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu kafile uçağın içinde yeniden kalkış için Budapeşte'de bekliyor. Bora Jet'ten yeni bir uçağın geleceği ve Fenerbahçe'yi Manchester'a taşıyacağı belirtiliyor.  Yolcu uçaklarının kokpit camları 5 ayrı katmandan oluşuyor. Kalınlığı 4 ile 7 cm arasında değişen bu camda çatlama olduğundan pilotlar risk almıyor ve acil iniş yapıyor. Kulüp yetkililerinden alınan bilgiye göre kafilede herhangi bir olumsuzluk yok. Endişe verici bir durum da yok. 

FENERBAHÇE'DEN AÇIKLAMA

Fenerbahçe resmi internet sitesinden konuyla ilgili bir açıklama yaptı: "Fenerbahçemizi İngiltere’nin Manchester kentine götüren uçak, ön camına kuş çarpması nedeniyle Budapeşte’ye acil iniş yaptı."

MANCHESTER UNITED MESAJ YAYINLADI

Fenerbahçe sosyal medya hesabının yayınladığı bu tweetin ardından Manchester United'ın Twitter hesabından, "Güvenli bir yolculuk dileriz, yakında görüşmek üzere" mesajı paylaşıldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.