Hava Durumu

"Mert Günok için Galatasaray ile anlaşacağız gibi"

Bursaspor Başkanı Ali Ay, kaleci Mert Günok için Galatasaray ile anlaşmaya yakın olduklarını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2017 14:55
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2017 14:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
"Mert Günok için Galatasaray ile anlaşacağız gibi"
 Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, yeşil-beyazlıların kalecisi Mert Günok'un Galatasaray'a transferine izin verdiklerini söyledi.

Ali Ay, kaleci Mert Günok'un menajerinin birkaç gün önce kendisine gelerek, oyuncuyu Galatasaray'ın transfer etmek istediğini ilettiğini belirtti.
Mert Günok'un Bursaspor ile sözleşmesinin gelecek sene sona ereceğini hatırlatan Ay, "Mert'in bize yıllık maliyeti 1 milyon 100 bin avronun üzerinde. Mert, çok iyi ve karakterli bir oyuncu ancak ikinci kaleci olarak bizim için yüksek bir maliyeti var. Biz de kulübümüzün bütçesini düşündük ve transferine izin verdik." dedi.
Ay, Galatasaray'ın Mert Günok'un transferi için kendilerine bir bonservis bedeli ödemeyeceğini anlatarak, "Bizim için transferinde bir sorun yok. Oyuncu, Galatasaray ile anlaşma sağladığı an ayrılacak." diye konuştu.
TRANSFER ÇALIŞMALARI
Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, yeni sezon öncesinde güçlü bir kadro oluşturmak için transfer çalışmalarının da sürdüğünü aktardı. Avusturya'da takımla birlikte olduğunu ve burada transfer çalışmalarıyla ilgili teknik direktör Paul Le Guen ile sık sık bir araya gelip istişarelerde bulunduklarını ifade eden Ay, şunları kaydetti:
"Listemizde yer alan Udinese'den Emmanuel Badu'nun transferi için arkadaşlarımız İtalya'ya gitti. Oyuncu ile anlaşmıştık. Satış opsiyonlu kiralık olarak kadromuza dahil etmek istiyoruz. Ancak Udinese, oyuncuyu bonservisi ile vermek istiyor. Talep edilen rakam da 5 milyon avro. Eğer kulübü ile kiralama konusunda anlaşmaya varırsak Badu takıma dahil olacak. Bunun dışında görüştüğümüz başka oyuncular da var. İki orta saha, bir kanat ve bir de sağ bek kadromuza dahil etmek istiyoruz. Kimse merak etmesin, güzel bir kadro oluşturacağız."
"ŞU AN İÇİN VOLKAN ŞEN GÜNDEMİMİZDE DEĞİL"
Ali Ay, Fenerbahçe'den ayrılan eski oyuncuları Volkan Şen ile bir görüşmelerinin olmadığını söyledi. Volkan Şen'in yeniden Bursaspor'a döneceği konusunda söylemlerin olduğunu vurgulayan Ay, ''Hoca 'Olsa iyi olur.' dedi ama bu konuda biraz gerçekçi olmamız gerekli. Şu an için Volkan Şen gündemimizde değil. Ne kendisiyle görüştük ne de bir anlaşmamız söz konusu." ifadelerini kullandı.
Ay, takımdan gönderilecek oyuncularla ilgili de görüşmeler yaptıklarını aktararak, bu kapsamda Boban Jovic'in menajerine durumu ilettiklerini, bu futbolcunun da 1 yıllığına kiralık verileceğini sözlerine ekledi.
KAYNAK:(HABERTÜRK)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.