Hava Durumu

Milli Hentbolcu Osmangazi’yle Sözleşme Yeniledi

Bayanlar Hentbol Süper Lig'de mücadele eden Osmangazi Belediyespor, altyapıdan yetiştirdiği milli takım oyuncusu Nurşah Sancak ile sözleşme yeniledi.

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2016 15:30
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2016 15:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Milli Hentbolcu Osmangazi’yle Sözleşme Yeniledi
 Türkiye Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde mücadele eden Osmangazi Belediyespor, altyapıdan yetişen sağ kanat oyuncusu Nurşah Sancak ile 1 yıllık sözleşmeye imza attı. Aynı zamanda milli takım oyuncusu olan 19 yaşındaki Nurşah, attığı imza sonrası yaptığı açıklamada, “Osmangazi Belediyespor, benim yetiştiğim kulüp. Takımımda kaldığım için mutluyum. Önümüzdeki sezon takım arkadaşlarımla birlikte Osmangazi’nin başarısı için elimden gelenin en iyisi yapacağım. Bana güvenen yöneticilerime ve hocama çok teşekkür ediyorum. Onların bu güvenlerini boşa çıkartmayacağım” dedi.
Geçtiğimiz yıl ilk kez mücadele ettikleri Süper Lig’de istedikleri başarıyı elde edemediklerini, bu yıl mevcut kadroya yapacakları birkaç takviye ile daha başarılı bir sezon hedeflediklerini ifade eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Geçtiğimiz yıl bizim için önemli bir tecrübe oldu. Öncelikle hedefimiz, altyapıdan yetiştirdiğimiz başarılı sporcuları kadromuzda tutmak. Nurşah’ta, altyapımızdan yetişip milli takıma yükselmiş başarılı bir sporcumuz. Önümüzdeki sezonda takımımızda yer alacak. Bu yıl çok daha başarılı olacağımıza inanıyorum” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.