Hava Durumu

Milli sporcuya 20 dakika süren operasyon

Paralimpik Milli sporcu Uğurcan Özer’e Op. Dr. Bülent Cihantimur tarafından 20 dakika süren bir operasyonla İple Kepçe Kulak estetiği yapıldı

Haber Giriş Tarihi: 17.11.2016 13:20
Haber Güncellenme Tarihi: 17.11.2016 13:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Milli sporcuya 20 dakika süren operasyon

Bebekken geçirdiği bir hastalık sebebiyle sağ kolu diğerinden 10 cm kısa olan Uğurcan Özer, paralimpik yüzme yarışlarında, defalarca Türkiye şampiyonluğu kazanmış milli sporcumuz. Canlı yayınlanan bir programa konuk olan ve her iki kulağındaki kepçelik sorunundan bahseden sporcu, bu durumun onu yüzücü bonesi taktığında son derece rahatsız ettiğini vurguladı. Saatlerce süren antrenman sonrası ciddi baş ağrıları çektiğinden ve kepçe kulak problemini çözümlemek istediğinden bahseden Uğurcan Özer, ayrıca “Kolum değil, kepçe kulaklarım engel” ifadesinde bulundu. Yayında bağlanarak Milli Sporcuya sonunun çözümü için yardımcı olabileceğini söyleyen Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrah Op. Dr. Bülent Cihantimur, Uğurcan’ı kliniğine davet etti.

20 dakikada İple Kepçe Kulak estetiği oldu

Op. Dr. Bülent Cihantimur’ tarafından gerçekleştirilen İple Kepçe Kulak estetiği 20 dakikada tamamlandı. Uygulamanın ardından tekrar canlı yayına konuk olan Milli sporcumuz ve Op. Dr. Bülen Cihantimur, seyirciler tarafından alkış yağmuruna tutuldular. Uğurcan Özer şunları söyledi” Herhangi bir acı yaşamadan ve üstelik kısa sürede kepçe kulaklarımdan kurtuldum. Cihantimur hocama teşekkür ediyorum.

Sargısız, acısız ve pratik bir uygulama

Op. Dr. Bülent Cihantimur ise şu ifadelerde bulundu:” Uğurcan gibi genç arkadaşlarımız estetik olamaz diye bir kural yok. Eğer sağlık açısından ve özellikle kişisel gelişim ve psikolojik açıdan çocukta ve gençte sorun yaratan bir durum varsa, müdahale edilebilir. Özellikle kepçe kulaklar çok küçük yaşlarda düzeltilebilir çünkü gelişimi 6 yaşında tamamlanan bir organdır. Uğurcan’a yarım saat içinde geliştirdiğim İple Kepçe Kulak estetiğini uyguladım. Acısız, pratik bir uygulama, Uğurcan yarın hemen antrenmanlarına başlayabilir.” Op. Dr. Bülent Cihantimur ayrıca Milli sporcuya ana sponsor bulana kadar yardımcı olacağı müjdesini verdi ve Uğurcan için sponsor olmak isteyen kişi, kurum ve kuruluşlara da çağrı da bulundu. Uğurcan Özer uygulamanın ardından geçen 1 ay sonra, kepçelikten kurtulmuş, kendisine fiziksel ve estetik açıdan sorun yaratmayan kulaklarıyla, yüzmeye ve gururumuz olmaya devam ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.