Hava Durumu

Mudanya sil baştan!

Mudanyaspor'da Recep Günay ve yönetimi iki hafta önce takımın başına getirilen Balıkesirli hocalar Eşref Erkekoğlu ile yollar ayırıp Bursalı tanınmış hoca Vahit İleri'yi teknik direktörlüge getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2016 15:34
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2016 15:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Mudanya sil baştan!
Geçen sezon ligde şampiyonluğu son haftalarda kaçırarark ligi ikinci sıorada bitiren Mudanyaspor, yeni sezon hazırlıkları için bir kez daha yeniden toplandı. Antrenörlüğe  geçen yıl Balıkesirspor'da Gençlik Gelişim Direktörü olarak görev yapan Eşref Erkekoğlu ve beraberinde gelen futbolcuları gönderen Recep Günay ve yönetim kurulu takımı Bursanın tanınmış teknik adamlarından olan Vahit İleri'ye teslim etti.

POYRAZ'DA KENETLENME ZAMANI

Nilüfer Wedding Garden Bademli'de önceki gün takım ile bir araya gelen Başkan Recep Günay, Genel Koordinatör Şevket Şakacı ve yönetim kurulu üyeleri takımla birlikte tanışma yemeği yediler. Yemeğe Ak Parti Mudanya İlçe Başkanı Murat Ünal, Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Vekili İlhan Satık, Ak Parti Mudanya İlçe Başkan Yardımcısı Şenol Kul ve davetliler katıldılar. Yemeğe Mudanya Belediyesi'nden  kimselerin  katılmaması ise dikkatlerden kaçmadı.

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.