Hava Durumu

Mudanyaspor'da isyan büyüdü!

Kırmızı yeşillilerin dün yapılması gereken olağanüstü kongresinde ikinci kez çoğunluk sağlanamadı. Yaşananları duyan antrenör ve oyuncular antrenmanı yarıda bırakarak maçlara çıkmama kararı aldı.

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2016 13:30
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2016 13:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Mudanyaspor'da isyan büyüdü!

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup'ta en başarılı Bursa ekibi olarak dikkat çeken ve şampiyonluk mücadelesi veren Mudanyaspor'da sular bir türlü durulmuyor. Geçen sene takımı kayyuma gitmekten kurtaran Eski Başkan Recep Günay'ın istifasının ardından 17 Şubat ve 1 Mart'ta yapılması planlanan olağanüstü kongreler yeterli çoğunluk sağlanamadığı için gerçekleşmedi. Günay, 'artık ben kesin yokum' dese bile antrenörler ve oyuncular şok bir kararla yeni yönetim seçilene kadar maçlara çıkmayacağını açıkladılar.

AYAKKABILAR ÇÖP Marsbahis KUTUSUNA

Kongrenin iptal olmasının ardından antrenmanı kesen Teknik Direktör Selçuk Serbest, 'Teknik heyet ve oyuncular olarak birçok kez oyuna getirildik. Aylardır maaş almıyoruz. Biz sadece futbol oynamak istiyoruz. Mudanya'da bu olaylara dur diyecek birisi yok mu?' şeklinde konuştu. Yarıda kesilen antrenman sonrası futbolcular ayakkabılarını çöpe attı ve 'bundan sonra maçlara çıkmayacağız' deyip ağlayarak vedalaştı. Eski Başkan Recep Günay ise, 'Biz 2 kongreyi de çeşitli iletişim araçlarıyla duyurduk. 37 kişinin olması gereken genel kurula sadece 10 kişi gelmiş. Ben artık yokum. Başkan olmak isteyen de üye olmak isteyen de gelsin, yaparız' diye konuştu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.