Hava Durumu

Mudanyaspor'da stat krizi

Kırmızı yeşilliler, Mudanya Belediyesi ile arasında sorunları çözemeyince 2016-2017 sezonunda BAL'da oynayacağı maçlar için BASKF'ye Bursa'dan stat başvurusu yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2016 16:42
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2016 16:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Mudanyaspor'da stat krizi
 Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden Mudanyaspor'da sular bir türlü durulmuyor. Geçen sene mali problemlerden dolayı sporcular ve teknik heyetin kazan kaldırmasıyla ligden çekilmenin eşiğinden dönen kırmızı yeşilliler, şimdi ise stat krizi yaşıyor. Mudanya Belediyesi yeni sezonda İlçe Stadı'nı Mudanyaspor'a tahsis etmedi. Yaşanan gelişmelerin ardından kırmızı yeşillilerin Başkanı Recep Günay, 2016-2017 sezonunda BAL maçlarını Bursa merkezde oynamak için BASKF'ye stat tahsis edilmesi amacıyla başvuruda bulundu.


AÇILIŞ GÜZELYALI'DA


Yaşanan olayların ardından yeni sezon açılışı yapan Mudanyaspor, organizasyonunu Güzelyalı Sahası'nda gerçekleştirdi. Hedefini 3. Lig olarak belirleyen Poyraz'ın sezon açılışına Başkan Recep Günay, Genel Koordinatör Şevket Şakacı ve Teknik Direktör Vahit İleri ile sporcuların yanı sıra Mudanya Esnaf Odası Başkanı Emir Ali Usta da katıldı. Törende konuşan genel koordinatör Şakacı, 'Önümüzdeki sezon Mudanyasporlu taraftarlar takımlarını kendi sahalarında izleyemeyecek olmalarından dolayı üzüntümüz büyük. Mudanyaspor'un iyi olmamasını isteyenler yarın sporseverlere nasıl açıklama yapacaklardır?' dedi.


Mudanyaspor'un sezon açılışına katılan İlçe Esnaf Odası Başkanı Emir Ali Usta, kırmızı yeşilli oyunculara baklava ikram ederek yeni sezonun hayırlı olmasını diledi.



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.