Hava Durumu

MUHTEŞEM FİNAL

Türkiye Boks Federasyonu’nun 2016 yılı faaliyet programında yer alan ve bu yılın son büyük turnuvası olan 15 Temmuz Şehitleri Büyük Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası, Bursa’da gerçekleşen final müsabakalarıyla son buldu.

Haber Giriş Tarihi: 26.12.2016 16:18
Haber Güncellenme Tarihi: 26.12.2016 16:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
MUHTEŞEM FİNAL

Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleşen ve 29 ilden 108 sporcunun ringe çıktığı şampiyonanın final maçlarını Bursa Valisi İzzettin Küçük, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, Federasyon Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda sporsever izledi.

Bursa Valisi İzzettin Küçük:" 15 Temmuz Şehitleri Büyük Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası bu yıl Bursa'mızda gerçekleşiyor. Daha önce Şanlıurfa'da da bir şampiyona tertiplemiştik. Türkiye'nin her köşesinden 108  sporcunun, 300 kişilik bir teknik kadro ile katılımıyla müsabakalar gerçekleştiriliyor. Türkiye Avrupa ve Dünya klasmanlarında dereceler kazanmış olan boksörlerimiz iştirak etti. Burada dereceye giren sporcularımız ülkemizi  dünya şampiyonalarında da temsil edecekler. Seyir zevki yüksek müsabakalar izliyoruz. Büyük bir heyecan var. Mutluyuz, sporun her dalına destek veriyoruz. Gençliğimizin beden ve zihin sağlığı spordan geçiyor. Bu nedenle her dalda sporu destekliyor ve genç sporcularımızın artmasını hedefliyoruz."dedi.

BAŞARININ LİSTESİ

Geçtiğimiz dönemlerde Çanakkale, Antalya ve Malatya’da yapılan grup maçlarında kendi sıkletlerinde ilk 4’e giren sporcuların ringe çıktığı organizasyonda altın madalya kazanan isimler şöyle:  46 kg-49 kg Tolgahan Öztürk (Trabzon), 52 kg – Ömer Koç (Bursa), 56 kg – Selçuk Eker (İstanbul), 60 kg – Enes Refik Çiftçi (Kocaeli), 64 kg – Yasin Yılmaz (Bursa), 69 kg – Onur Şipal (İstanbul), 75 kg – Önder Şipal (İstanbul), 81 kg – Cem Karlıdağ (İstanbul), 91 kg – Burak Aksın (İstanbul), +91 kg – Yusuf Açık (Bursa). 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.