Hava Durumu

Özünü unutmayan yıldız

Hollanda'da fırtına gibi esen 20 yaşınadaki futbolcu, takımının NEC Nijmegen'i 3-0 mağlup ettiği maçta iki gole imza atarken, yaptığı timsah yürüyüşüyle özünü unutmadığını gösterdi, Bursaspor sevgisini tüm dünyaya duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2017 17:13
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2017 17:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Özünü unutmayan yıldız
 Enes Ünal, sosyal medya hesabından da açıklamada bulundu. Genç yıldız, "Bu sezon ligdeki 16. golüm, doğduğum, büyüdüğüm şehrin, ilk günden beri benden desteklerini esirgemeyen güzel insanlarına gelsin" dedi.

TİMSAH YÜRÜYÜŞÜ

Bursaspor altyapısından yetişen ve Türkiye'nin gururu olan Enes Ünal, yine kendisine yakışan bir harekete imza attı. Enes, takımı Twente'nin NEC Nijmegen'i 3-0 yendiği maçta iki gole imza atarken, kaydettiği 16. golün ardından timsah yürüyüşü yaptı. 20 yaşındaki futbolcu özünü unutmadığını ve Bursaspor sevgisinin ne kadar büyük olduğunu tüm dünyaya gösterdi.

GÜZEL İNSANLARA GELSİN

Toplamda 17 gole ulaşan Enes Ünal, sosyal medya hesabından da duygusal bir mesaj yayınladı. Milli futbolcu, yaptığı timsah yürüyüşünün fotoğrafını paylaşarak, "Bu sezon ligdeki 16. golüm, doğduğum, büyüdüğüm şehrin, ilk günden beri benden desteklerini esirgemeyen güzel insanlarına gelsin" dedi. Enes'in bu mesajı sonrası Bursaspor taraftarı da genç futbolcuyu mesaj yağmuruna tuttu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.