Hava Durumu

P&G Türkiye’den Bursa’da “Teşekkürler Anne” Basketbol Şenliği

Olimpiyat Oyunları’nın global sponsoru PG, Bursa’da “Teşekkürler Anne” Basketbol Şenliği düzenliyor. Babalar ve oğulların birbirilerine karşı yarışacağı şenlikte takımların en büyük destekçileri anneler olacak. 21 Ağustos Pazar günü Bursa Milli Piyango Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda gerçekleşecek şenliğe 200 civarında baba ve oğlun katılması bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2016 12:58
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2016 12:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
P&G Türkiye’den Bursa’da “Teşekkürler Anne” Basketbol Şenliği
 Ariel, Prima, Gillette, Head & Shoulders ve Pantene gibi önde gelen markaların yaratıcısı Procter & Gamble (P&G), Bursa’da düzenleyeceği Basketbol Şenliği ile ailelere farklı bir gün yaşatacak. P&G’nin Olimpiyat Oyunları sponsorluğu paralelinde yürüttüğü “Teşekkürler Anne” kampanyası kapsamında düzenlenecek Basketbol Şenliği’nde baba ve oğullardan oluşan takımlar birbirine karşı yaraşacak. Takımların en büyük destekçileri ise anneler olacak.

Bursa’da basketbolu desteklemek üzere kurulan Magic Generations Spor Kulübü organizasyonunda düzenlenen festival, 200 civarında baba ve oğlu ağırlayacak. Ana sponsorluğunu P&G Türkiye’nin yürüttüğü festivalde, 10-14 ya aralığındaki 8 çocuk takımı ile babalardan oluşacak 8 takım karşı karşıya gelecek. Katılımcılar P&G Hediye Paketi, Katılımcı Madalyası gibi farklı ödüller kazanabilecekler.

P&G “Teşekkürler Anne” Basketbol Şenliği, 21 Ağustos Pazar günü Bursa Milli Piyango Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda 13:30 – 19:30 saatleri arasında gerçekleşecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.