Hava Durumu

Serdar Aziz'den Bursaspor açıklaması

Sezon başından beri sakatlık yaşayan ve 2 haftadır forma giymeye başlayan Serdar Aziz, Kasımpaşa maçı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2016 12:26
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2016 12:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Serdar Aziz'den Bursaspor açıklaması
 Serdar Aziz çeşitli sorulara şu yanıtları verdi:
"İnsan neye bakarsa onu öyle görüyor. Sergio Ramos dünyanın en iyi stoperlerinden birisi. Ona benzetilmek çok iyi. Benim hayalim de onun gibi oynamak. Oynadıkça daha iyi olacağım. Çok çalışıyorum. Uzum zamandır oynamadığım için ekstra antrenmanlar yaparak bu duruma gelebildim. Takım arkadaşlarım, hocalarım, kulübüm bana yardımcı oldu. Şu an istediğim Serdar gibi değilim ama çok daha iyi olacağıma inanıyorum. Galatasaray gibi dünya kulübünün böyle basit hatalarla gol yememesi gerekiyor. Takım olarak çalışıyoruz. Defans yapmak önde başlıyor, sadece 4 kişi ile defans olmuyor. Antrenmanlarda iyi çalışıyoruz ama bazı maçlarda karşılığını alamadık. Bütün takım iyi çalışıyor, hiçbir şeyden korkmuyor. Sonuçta böyle basit hatalardan gol yemememiz gerekiyor. Ben agresif bir oyuncuyum. Sonuç itibari ile sarı kart görmem çok normal. Haksız kart gördüğüm anlar da oldu ama hakemlerin bu ligde işi çok zor. Hakemlere bazen ben de sinirleniyorum ama saygı duymamız gerek. Yöneticilerimizde bazen isyan ediyor ama bunu idare etmek gerek. Türkiye ligi üst düzey lig, hakemlerin de etkisi olduğuna inanıyorum. Çok kolay fauller veriliyor bu yüzden ben de kolay kart görüyorum. Yine de hakemlere çok yüklenmemek gerektiğini düşünüyorum. 

"GALATASARAY HER ZAMAN ŞAMPİYONLUK YARIŞINDA OLAN BİR KULÜP"

Buraya transfer olmadan önce Galatasaray'daki takımdaşlığı araştırdım. Selçuk ağabey ile Semih ile konuştum. Onlar bana takım arkadaşlığının çok iyi olduğunu ve kulübün çok iyi olduğunu söylediler. Burada ortam yazılan çizilenler gibi değil. Yerli ve yabancı oyuncuların diyaloğu gayet iyi. Aynı dili konuşmasak bile yabancılarla beden dili olarak çok iyi anlaşıyoruz. Galatasaray her zaman şampiyonluk yarışında olan bir kulüp. Bu sene de böyle. Koptuğumuzu hiç düşünmüyorum. Sadece Fener maçında kötü oynadık. Fenerbahçe'de çok iyi oynamadı. İnşallah Kasımpaşa maçını kazanırsak daha iyi duruma geleceğiz. 

Bursaspor kulübüne bana verdikleri değer ve destek için teşekkür ederim. Alt yapısından yetişip, transfer oldum. Tepki gelmesine alışıktım. Tepki oldu bunu haketmesem de canları sağ olsun. 

"BÜLENT KORKMAZ'I ÖRNEK ALIYORUM"

Bülent Korkmaz Hoca ile Bursa'da çalışma şansım oldu. O bir efsane idi, onu kendime örnek alıyorum. Popescu'yu değil Bülent Korkmaz'ı kendime örnek alıyorum. Onunla kıyaslanmak gurur verici. Dilerim onun gibi Galatasaray efsanesi olurum. 

Şu an sağ stoper oynuyorum, gerekirse sol stoper de oynarım. 

"GALATASARAY GEÇEN SENE KÖTÜ BİR SEZON GEÇİRDİ"

Bir takımda en az değişen yerin defans bölgesi olması gerektiğini düşünüyorum. Geçen sene Galatasaray kötü bir sezon geçirdi. Bir şey kötü giderse konsantrasyonunuz dağılıyor, toparlamanız zor oluyor. Semih, Chedjou herkes çok iyi çalışıyor Savunma uyumunu yakalamamız gerekiyor. Bir an önce o uyumu yakalayacağız. 

"ZOR GÜNLERİM GERİDE KALDI"

Benim sakatlığım 5 aydan fazla sürdü. Geçen sene sezonun bitmesine 4 hafta kala başladı. Zor bir dönem yaşadım. Zor günlerdi. Dışardan bazı şeyleri daha iyi gördüm. Neler yapmak gerektiğini daha iyi anladım. Ailem, eşim ve kulübüm bana çok iyi destek oldu. Bana Hamit ağabey 4 numarayı verdi. Al bu formayı 10 yıl başarı ile giy dedi. O'na da bu desteği için teşekkür ediyorum. Zor günlerim geride kaldı. "
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.