Hava Durumu

Simin Bıçakcıoğlu Şampiyonluk Yolunda

İSOK tarafından 24-25 Eylül tarihlerinde 37’incisi düzenlenecek İstanbul Rallisi hız tutkunlarını bekliyor. Türkiye Ralli Şampiyonası’nda sezon finali yaklaşırken Eskişehir’den zaferle dönen son dört yılın Kadın Pilotlar Birincisi Simin Bıçakcıoğlu İstanbul etabında da zafer hedefliyor.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2016 17:32
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2016 17:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Simin Bıçakcıoğlu Şampiyonluk Yolunda
 Türkiye’nin en eski ve en köklü uluslararası otomobil sporları organizasyonu Türkiye Rallisi, 24-25 Eylül tarihlerinde düzenlenecek İstanbul etabıyla yarış severlere heyecan dolu bir hafta sonu yaşatacak. Hız tutkunları tarafından büyük ilgi ile takip edilen Türkiye Ralli Şampiyonası’nın altıncı etabı İstanbul Rallisi 24-25 Eylül tarihleri arasında İstanbul Otomobil Sporları Kulübü tarafından İstanbul Park ve çevresinde gerçekleştirilecek.

Şampiyonlukların belirlenmesi adına büyük önem taşıyan ve yarış severlerin yoğun ilgi göstermesinin beklendiği sezonun 6. yarışı olan İstanbul Rallisi 24 Eylül Cumartesi günü saat 14:30’da İstanbul Park Oto Pazarı’ndan verilecek start ile başlayacak. Rallinin ilk gününde, ekipler 16,35 km uzunluğundaki Göçbeyli ve 13,70 km. uzunluğundaki Oruçoğlu özel etaplarının ardından saat 16.30’dan itibaren Intercity İstanbul Park’ta yer alan 3,64 km. uzunluğundaki toprak zeminli seyirci özel etabında mücadele edecekler. Rallinin ilk günü 17:30’dan itibaren gün sonu servisinin ardından kapalı parkta tamamlanacak. Rallinin ikinci günüde heyecanlı mücadele, saat 10:30’dan itibaren Göçbeyli ve Oruçoğlu etaplarında devam edecek. Bu iki özel etabın ikişer kez geçilmesinin ardından saat 15:20’de Intercity İstanbul Park’ta yer alan avantaj etabı ile yarış sona erecek.

Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 6’ncı etabında Neo Motorspor adına, Mitsubishi EVO IXile Kerim Tar co-pilotluğunda yarışacak Bıçakcıoğlu, CPM Yazılım ve Palamut Groupana sponsorluğunda Klass Magazin, A&S Transport katkılarıyla yer alacağı mücadele için; “Sezon finaline artık az bir zaman kaldı. Hataların telafisi olmayan bir döneme de girmiş bulunuyoruz. Hedefizmiz bu yarıştanda da zaferle ayrılmak. Sezon sonu inşallah Türkiye Ralli Şampiyonası’nda 5’inci kez üst üste Kadın Pilotlar Birincisi olacağım. Bu haftasonu tüm İstanbullulardan bizleri desteklemelerini ve bu güzel organizasyonun keyfini çıkarmalarını diliyorum.” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.