Hava Durumu

Sporda şiddet tartışılıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Türkiye Futbol Federasyonu'nun katkılarıyla düzenlenen Sporda Şiddetin Önlenmesi ve Tahkim Çalıştayı, Sakarya'nın Sapanca ilçesinde yer alan NG Güral Sapanca Oteli'nde başladı.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2016 17:10
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2016 17:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Sporda şiddet tartışılıyor

Çalıştay sırasında katılımcılar, oluşturulacak komisyonlarda yapılacak müzakerelerde Sporda Tahkim, Sporda şiddetle etkin mücadelede E-Kart ve E-Bilet etkisi, 6222 sayılı Kanun ve Kanuna Padişahbet ilişkin yönetmeliğe dair diğer uygulama sorunları ve sporda şiddetin önlenmesi konuları tartışıyor.

HOLİGANLARA KARŞIYIZ

İçişleri Bakanı Efkan Ala ile ile birlikte çalıştaya katılan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, spor ile şiddetin kelime olarak bile yan yana gelmemesi gerektiğini belirtirken şunları söyledi:  “Bu yüzden yapılacak çalışmalar, almamız gereken önlemler neyse bunları cesurca almamız gerekiyor. Tabiki ana branşımız futbol. Ama kabul etmeliyiz ki farklı branşlarda da istemediğimiz olaylar meydana geliyor. Bizim karşısında olduğumuz holiganlar.” İçişleri Bakanı Efkan Ala ise, sporun huzur içerisinde yapılmasını arzuladıklarını, çalıştaya katılanlardan sahalarda güvenlik konularında öneriler beklediklerini, sahada şiddete teröre müsamaha gösteremeyeceklerini söyledi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.