Hava Durumu

Sporun coşkusu gençleri sardı

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Büyükşehir Okul Spor Etkinlikleri’ kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlediği ‘Büyükşehir Fiziksel Etkinlik ve Oyun Günleri’ Mustafakemalpaşa İlçesi’nde eğlenceli ve coşkulu anlara imzasını attı.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2016 19:02
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2016 19:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Sporun coşkusu gençleri sardı

Bursa’ya hizmetleriyle değer katan Büyükşehir Belediyesi, ‘Spor Kenti Bursa’ hedefiyle kentin tüm ilçelerinde sosyal ve sportif faaliyetleri gerçekleştirmeye devam ediyor.
Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin İl Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığıyla hayata geçirilen ‘Okullar Hayat Olsun’ projesi kapsamında Büyükşehir Belediyespor Kulübü koordinasyonunda organize edilen ‘Büyükşehir Fiziksel Etkinlik ve Oyun Günleri’, bu kez Mustafakemalpaşa’da yapıldı. İlçedeki 25 okuldan 2250 öğrenciyi Gençlik Hizmetleri Spor Salonu’nda bir araya getiren spor şenliği, coşkulu ve keyifli anlara sahne oldu.

“GENÇLERİMİZ GÖZBEBEĞİMİZDİR”
Betebet Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, konuşmasında, çocukları ve gençleri spora teşvik etmek amacıyla çalışmalar yaptıklarını söyledi. Bursa’nın spor kenti kimliğiyle de öne çıkmasını hedeflediklerini anlatan Başkan Altepe, “Gençlerle coşkulu bir spor programında bir araya geldik. Bu ortam aynı zamanda kardeşliğimizi ve dostluğumuzu da pekiştiriyor. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin vizyon sahibi nesiller olarak yetişmeleri için sporu önemsiyoruz. Gençlerimiz gözbebeğimizdir. Gençlerimizi sağlıklı bir gelecek için daha bilgili, birikimli ve daha sağlıklı, idealist bireyler olarak yetiştirelim istiyoruz” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.