Hava Durumu

Sultanlar finali zora soktu

Voleybolda Kadınlar CEV Challenge Kupası yarı final ilk maçında Bursa Büyükşehir Belediyespor, Romanya´nın CSM Bükreş takımına 3-1 mağlup olarak final şansını zora soktu.

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2016 17:54
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2016 17:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Sultanlar finali zora soktu

Geçtiğimiz sezon bu kupada şampiyonluk yaşayarak tarihi bir zafere imza atan yeşil beyazlılar, bu sezon da yenilgi yüzü görmeden geldiği yarı finalde istemediği bir sonuç elde etti. Cengiz Göllü Voleybol Salonu´nda oynanan karşılaşmanın ilk setinde etkisiz kalan Bursa ekibi, rakibinin 25-18’lik üstünlüğüne engel olamadı. İkinci sette toparlanan Büyükşehir Belediyespor, file önünde daha istekli gözüktü. Karşılaşmanın ikinci setini 25-16 alan yeşil beyazlılar, üçüncü sete de iyi başladı. Bu sette 21-17 üstünlüğü yakalayan Bursa ekibi, basit hatalar yapınca rakibinin 25-23 üstünlüğüne engel olamadı. Dördüncü sete de Celtabet iyi başlayan ve 4-0 öne geçen Büyükşehir Belediyespor, ilk teknik molanın ardından oyundan düştü.

RÖVANŞ 13 MART’TA

Rakip blokları aşmakta zorlanan Bursa ekibi, seti 25-22, maçı da 3-1 kaybetti ve tur şansını 13 Mart Pazar günü TSİ 18.00’de Romanya’da oynanacak rövanşa bıraktı. Büyükşehir Belediyespor, rövanşta rakibine 3-0 ya da 3-1 üstünlük sağlarsa finale yükselen ekip 15 sayılık altın sette belli olacak. Her türlü Romanya ekibinin galibiyeti veya yeşil beyazlıların 3-2’lik galibiyeti halinde ise finale yükselen ekip Bükreş olacak. Oğulcan SARIŞEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.