Hava Durumu

TFF Kararını Verdi, Mircea Lucescu ile Yola Devam Ediyor

3-2'lik Arnavutluk mağlubiyetinin ardından eleştiri oklarının hedefi olan Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu'ya, TFF Başkanı Yıldırım Demirören'den tam destek geldi.

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2017 18:39
Haber Güncellenme Tarihi: 14.11.2017 18:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
TFF Kararını Verdi, Mircea Lucescu ile Yola Devam Ediyor
 Arnavutluk ile oynanan özel maçta sahadan 3-2'lik mağlubiyetle ayrılan A Milli Takım'da, teknik direktör  Mircea Lucescu'nun görevinden ayrılmasının söz konusu olmadığı öğrenildi.

FEDERASYON OLUMLU BAKIYOR

Romanya deplasmanından sonra dün  Antalya'da oynanan mücadele sonrasında da eleştiri yağmuruna tutulan ve istifa edecek misiniz ?" sorusuna maruz kalarak "Hayır" yanıtını veren Rumen teknik adam ile ilgili  Türkiye Futbol Federasyonu'nun da olumsuz bir tasarrufu olmayacak.

YILDIRIM DEMİRÖREN TAM DESTEK VERDİ

TFF Başkanı  Yıldırım Demirören, 72 yaşındaki çalıştırıcıya 'tam destek' verirken, Demirören'in,  Mircea Lucescu ile yolları ayırmak gibi bir düşüncesinin de olmadığı belirtildi.

Rumen hocanın bugün  Riva'ya gitmesinin rutin günlük çalışma olduğu, yöneticilerle geleceğe dair planlar yaptığı da öğrenildi.

Türkiye A Milli Futbol Takımı,  Mircea Lucescu yönetiminde çıktığı 6 maçta 4 mağlubiyet 1 galibiyet ve 1 beraberlik alırken, rakip fileleri 5 kez sarstı, kendi ağlarında ise 12 gol gördü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.