Hava Durumu

Timsah güçleniyor

Önceki gün Bursa'ya gelen yeni transfer Rus smaçör Elena Litovchenko'nun da takıma katıldığı Bursaspor'da yeni sezon hazırlıkları devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2016 16:41
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2016 16:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Timsah güçleniyor
 Geçtiğimiz sezon sergilediği müthiş perfomansla namağlup şampiyonluğa ulaşan ve yeni adıyla Kadınlar Voleybol 1. Ligi'nde mücadele etmeye hak kazanan Bursaspor'da hazırlıklar sürüyor. 


Yeni sezona yoğun tempoda hazırlanan yeşil beyazlılar, dünkü antrenmanının Çekirge Spor Salonu'nda gerçekleştirirken, yeni transfer Elena Litovchenko Bursa'ya geldi ve takıma dahil oldu. 30 yaşındaki smaçör dün gerçekleştirilen antrenmana da katılırken, Başantrenör Emin İmen çalışmalara tam kadro devam edecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Geçtiğimiz sezon yakaladıkları başarıyı bu yıl da sürdürmek istediklerini ifade eden İmen şunları söyledi:


İLK HEDEF PLAY-OFF


“Tabii ki zorlu ligde ilk hedefimiz play-off'a katılmak olacak. Kadromuzda genç oyuncular da var, tecrübeliler de. İyi bir sezon geçirebilmek için bu süreci iyi değerlendirmek istiyoruz. Haftanın 3 günü Çekirge Spor salonu'nda yapacağımız antrenmanların yanı sıra 3 gün de Göynüklü'de kros çalışmaları gerçekleştireceğiz. Bayramdan sonra da yurtdışı kampı yapmayı planlıyoruz.” 


Kadrolarında şu anda 1 yabancı oyuncu bulunduğu belirten tecrübeli antrenör play-off'a kalmaları halinde ise 1 yabancı oyuncu daha alabileceklerini belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.