Hava Durumu

Tırmanma nefes kesti

Orhangazi'de gerçekleştirilen Türkiye Tırmanma Şampiyonası 2. Ayak Yarışları büyük heyecana sahne oldu.

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2016 11:36
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2016 11:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Tırmanma nefes kesti
 Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED), Orhangazi Belediyesi ve Bursa Otomobil Sporları Kulübü (BOSSEK) tarafından düzenlenen Türkiye Tırmanma Şampiyonası 2. Ayak Yarışları Orhangazi'de gerçekleştirildi. Nadır Tesisleri ve Hamzalı Mahallesi arasındaki 5,25 kilometrelik parurda gerçekleştirilen ve 3 çıkış olarak koşulan yarışa Bursa, İzmir, Ankara ve İstanbul'dan 13 sporcu katıldı.


ZİRVEYİ KAPTIRMADILAR


Nefes kesen organizasyonda kategori 1'de Burak Başlık, kategori 2'de Hakan Ertarman, kategori 3'de Refik Bozkurt ve kategori 4'de Ümit Ülkü birincilik kürsüsüne çıkmayı başardı. Yarışlar sonunda dereceye giren sporcular Nadır Tesisleri'nde düzenlenen törende kupalarına kavuştu. Törene katılan Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazi'de böyle bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan dolayı mutlu olduklarını belirtti. 2016 Türkiye Tırmanma Şampiyonası 28-29 Mayıs'ta Düzce'de düzenlenecek Kaynaşlı Tırmanma Yarışı ile devam edecek.


TOSFED yönetimi, şampiyonaya katkılarından dolayı Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan'a teşekkür plaketi takdim ederken, dereceye giren sporcular ödüllendirildi.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.