Hava Durumu

TRANSFER HAREKATI

Süper Lig yolunda iddialı bir kadro kurmak isteyen Bursaspor’da, devre arası transfer çalışmaları devam ediyor. Yeşil beyazlılar, şimdiye kadar Serdar Özkan’a imza attırırken, Tayfur Bingöl ile de anlaşıldığı iddia edildi.

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2020 16:09
Haber Güncellenme Tarihi: 12.01.2020 16:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
TRANSFER  HAREKATI
Bursaspor, Serdar Özkan ile 1,5 yıllık anlaşma sağladı. Serdar Özkan yaptığı açıklamada, "Bursaspor çok büyük bir camia ve etkileyici bir taraftar kitlesine sahip. Sezon başından bu yana yaşanan zorlukları aşmak için bende gövdemi taşın altına koyacağım. Şampiyonluk yaşadığımız, ait olduğumuz lige hep birlikte geri döneceğiz. Bu süreçte kenetlenmemiz gerekiyor. Taraftarımızın desteğine ve yapıcı tavırlarına ihtiyacımız var. Heyecanla iç sahada oynayacağımız ilk maçı bekliyorum. Umarım sezon sonunda hep birlikte sloganımız olan Yeniden Zirveye’yi gerçekleştirmiş olacağız. Takım arkadaşlarımın çoğunu tanıyorum ve iyi bir kadromuz olduğunu düşünüyorum. Beni Bursaspor camiasına kazandıran sayın Başkanımız Mesut Mestan’a teşekkür ediyorum. Uzun yıllar formasını giydiğim Antalyaspor camiasına da başarılar dilerim" dedi.

TAYFUR İDDİASI

Önceki gün Antalyaspor’dan Serdar Özkan’ı kadrosuna katan yeşil beyazlılar, Aytemiz Alanyaspor’dan Tayfur Bingöl’le de anlaşma sağladığı ileri sürüldü. Sezon başında Göztepe’den Alanyaspor’a transfer olan 27 yaşındaki kanat oyuncuyla el sıkışıldığı öğrenildi. Burak Kapacak’a alternatif olması amacıyla kadroya dahil edilecek oyuncuyla ilgili resmi açıklamanın kulüp tarafından yapılacağı ifade ediliyor.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Bu sezon Aytemiz Alanyaspor’da ligde sadece Gençlerbirliği karşısında 4 dakika oynayan Tayfur Bingöl, kupada ise İnegölspor maçında görev alabildi ve 1 asistlik katkı yaptı. Bursaspor yönetiminin bu oyuncuyla birlikte kadroya başka isimleri daha katması bekleniyor.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.