Hava Durumu

TURİZMİN MARKA KENTİ ALANYA BİR BÜYÜK ORGANİZASYONA DAHA İMZA ATTI

PLAJ FUTBOLU DÜNYA KULÜPLER ŞAMPİYONASI BAŞLADI

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2019 16:30
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2019 17:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
TURİZMİN MARKA KENTİ ALANYA  BİR BÜYÜK ORGANİZASYONA DAHA İMZA ATTI
 Turizmin öncü kentlerinden Alanya yine bir büyük organizasyona daha imza atmanın mutluluğunu yaşıyor. Alanya Belediyesi’nin sponsorluğunda gerçekleşen Dünya Plaj Futbol Şampiyonası 22 ülkeden 19 erkek ve 5 kadın takımının katılımı ile başladı. Yedi gün sürecek şampiyonanın ilk gününü kalabalık bir seyirci topluluğu takip etti. Şampiyona 27 Ekim’de oynanacak kadın ve erkek takımlarının final maçları ile sona erecek.

 

3 FIFA KOKARTLI TÜRK HAKEMİ DE GÖREV YAPIYOR

12 dakikadan 3 devre halinde yapılan maçlarda FIFA kokartlı 3 Türk hakemi de görev yapıyor. Özcan Sultanoğlu, Mustafa Teker ve Murat Ergin Gözütok’ta yönettiği maçlarda  hatasız bir idare tarzı gösterdi.

 

LEVANTE, RAKİBİNİ DAĞITTI

Erkeklerde 5 grupta toplam 19 takım mücadele veriyor. D grubunun iddialı ekiplerinden İspanya’nın Levante takımı, Nijerya’nın Kebbi BSC takımını üstün bir oyundan sonra 15-0 mağlup etti.

 

KUMDAKİ SİHİRLİ AYAKLAR

Şampiyonaya katılan takımların dünyaca isim yapmış sporcuları kumda hünerlerini ortaya koyarken, nefes kesen hareketleri ile seyircilerden bol bol alkış aldı. Özellikle çimde çok az gördüğümüz, frikik, rövaşata ve uçarak kafa atışları kelimenin tam anlamıyla mükemmel ötesi idi.

 

PONPON KIZLAR GÖSTERİSİ

Karşılaşmaların deve aralarında kuma çıkan ponpon kızların dans şovu ise ilgi ile izlendi. Birbirinden güzel hareketli dansları seyircilerinde tribünde iştirak etmeleriyle renkli görüntülere sahne oldu.

 

KADINLARDA BÜYÜK ÇEKİŞME VARDI

Kadınlar kategorisinde oynanan günün ikinci maçı büyük çekişme içinde geçti. Amerika’nın Norcal BSC ekibi ile Rusya’nın WFC Zvezda takımı karşılaştık. Amerika ekibi 2-0 öne geçmesine rağmen, Rus’lar ikinci periyot da iki gol bularak eşitliği sağladı. Son periyot büyük mücadeleye sahne oldu.

 

NEFES KESEN MAÇ

 

WFC Zvezda ekibi Gorshkova’nın ayağından iki frikik ve bir penaltı vuruşundan yararlanamadı. Bitime 2.5 dakika kala Ouglev,  Norcal takımını 3-2 öne geçirdi. Ancak Ruslar Clark’ın frikiki ile eşitliği sağladı. 3 - 3 Normal periyot bu sonuçla kapandı. Karşılaşma 3 dakikalık ekstra periyotla devam etti. Sonuç değişmedi ve penaltı atışlarına geçildi. Rus takımı rakibini 6 - 4 mağlup etmeyi başardı.

 

 

SABAH SEANSINDA ALINAN SONUÇLAR

 

Günün diğer maçlarındaki  sonuçlar :

 

B.Q.All Star Club  (Tayland)   4  -          BSC Vybor       (Ukrayna)         6

Napoli Patron  (Yunanistan)  3  -        Real Münster (Almanya)             2

Rostocker          (Almanya)      7   -       New Team BS   (Belçika)            3

Copenhagen     (Danimarka)  8    -      Atletico Licata (İtalya)                 5

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.