Hava Durumu

Yeni Başkan Cem Kapitan

Spor Toto 3 . Lig’de mücadele eden Orhangazispor’un yeni başkanı Cem Kapitan oldu.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2016 18:44
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2016 18:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Yeni Başkan Cem Kapitan
 Kulübün olağanüstü genel kurul toplantısı Orhangazispor Gökmen Yıldıran Tesisleri’nde yapıldı. Kulüp başkanlığını sürdüren Adnan Bayram’ın aday olmadığı kongrede seçime tek aday olarak giren Cem Kapitan göreve seçildi. Kongrede konuşan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Orhangazispor ve Orhangazi’nin her kulübüne ve bütün spor branşlarına desteklerinin süreceğini söyledi.

Genel kurulda kulübün gelir giderleri ve denetim kurulu raporları okundu. Geçen dönem bütçesi 3 milyon 53 bin lira olarak ibra edilirken, yeni dönemin tahmini bütçesi ise 3 milyon 692 bin lira olarak oy birliği ile kabul edildi.

Orhangazispor’da yönetim kurulu seçimi ise tek liste ile yapıldı. Oy birliği ile kabul edilen Cem Kapitan başkanlığındaki yönetim kurulu asil listesinde yer alan isimler ise şöyle: Ümit Özdemir, Niyazi Kaymak, Bilal Gök, Celil Koç, Recep Turgut, Ayhan Toktürk, Uğur Zafer Yıldız, Fatih Yüce, Özgür Ekinci, Recep Çil, Erhan Baltacı, Oğuz İnceçam, Rıdvan Ateş, Halil Kurtulmuş, Ender Teke, Necati Güneş, Erkut Polat, Levent Çokgüler, Mustafa Turan, Mehmet Şahin, Mehmet Ateş, Yavuz Tuncer Yenigün, Erol Çelikarslan, Hasan Bozbey. Denetleme kuruluna Özkan Dağdelen, Necmettin Şahin ve Mustafa Öztürk seçildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.