Hava Durumu

Yeni Karaman Yüzme Havuzu yenilendi

Osmangazi Belediyesi, Yeni Karaman Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun üstünü çelik çatı ile kapatarak dört mevsim kullanışlı hale getiriyor. Osmangazi Belediyesi’nin Yeni Karaman Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nu daha modern hale getirmek için yeniliyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2018 16:09
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2018 16:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Yeni Karaman Yüzme Havuzu yenilendi
 Havuzun fiziki yapısı takviye edilirken, 
havuzun kış aylarında üstünün kapatılmasını sağlayan hava destekli membran yerine çelik konstrüksiyon akustik metal çatı kaplaması yapıldı. Ayrıca havuzun etrafı temellerine kadar kazılarak etrafına betonarme çerçeve oluşturuldu. Tesisteki duşlar ve tuvaletler de tamamen yenilenirken idarî binaya iki yeni ofis inşa edildi. 
Yeni Karaman Yüzme Havuzu’nun Osmangazi Belediyesi’nin en faal kullanılan havuzu olduğunu belirten Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Yaz döneminde üstü açık olarak kullandığımız bu havuzumuzun üstünü kış döneminde balon sistemiyle kapatıyorduk. Dört mevsim kullanılan bir tesis olduğu için bu havuzumuzu daha modern hale getirmek adına yenileme çalışması başlattık. Çelik çatı ile havuzu kapalı hale dönüştürüyoruz. Çalışmalar bittiğinde vatandaşımıza daha modern, kaliteli ve sağlıklı bir hizmet sunmuş olacağız. Havuzdaki yenileme çalışmalarında sona yaklaştık. Önüümüzdeki günlerde havuzumu tamamen yenilenmiş haliyle hizmete açacağız” dedi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.