Hava Durumu

Yeşil Bursa Rallisi’ne muhteşem start

Bursa Otomobil Sporları Kulübü (BOSSEK) tarafından 23-24 Temmuz 2016 tarihlerinde düzenlenen 2016 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 4. yarışı olan Yeşil Bursa Rallisi, Eker Meydan’dan start aldı.

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2016 16:20
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2016 16:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Yeşil Bursa Rallisi’ne muhteşem start
 Yarış öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşan Bursa Otomobil Sporları Kulübü (BOSSEK) Başkanı Atilla Beyhan, “Ülkemizin içinde bulunduğu durumdan dolayı yarışımızı ertelemeyi hiçbir şekilde düşünmedik. Bayraklarımızın dalgalandığı harika bir organizasyon oluyor. Vatandaşlara otomobil sporunun böylesine önemli bir yarışına sahip çıktıkları için teşekkür eder, bütün yarışçı arkadaşlarımıza da zorlu etaplarda başarılar dileriz” dedi.

24 Temmuz Pazar sabahı 08:30’dan itibaren yeniden direksiyon başına geçecek olan ekipleri ikinci günde zorlu bir mücadele bekliyor olacak. İbrahim Yazıcı ve Mehmet Köprücü özel etaplarını ikişer kez geçecek olan ekipler, son olarak Red Bull avantaj etabında kozlarını paylaşacak. Orhaneli Keles bölgesindeki toprak zeminli etaplarda yaşanacak mücadele, saat 18:00’da Crowne Plaza Bursa önündeki finiş podyumunda sona erecek.

Yarışçı Saipcan Hasbay pilot , annesi Merve Hasbay ise copilot olarak yarışan isimlerden. Ünlü oyuncu Ecem Çalık ise copilot olarak ralliye katılıyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.