Hava Durumu

3 bin öğrenci geleceği için adım attı

İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İnegöl Belediyesi katkıları ile düzenlenen Üniversite ve Meslek Tanıtım Fuarı'na 3 bin 200 öğrenci ayak bastı.

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2016 19:28
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2016 20:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
3 bin öğrenci geleceği için adım attı

İnegöl'deki Kültürpark içerisindeki Alyans Düğün Salonunda İnegöl Kaymakamı Ali Akça, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, okul müdürleri, öğretmenler ile öğrencilerin katılı ile açılan ve 2 gün süren fuardan 3 bin 200 öğrenci faydalandı.

Fuarın iyi geçtiğini belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Bilican, "Bilgi ve iletişim teknolojilerindeki baş döndürücü gelişmelerin etkisi bütün Supertotobet sektörlerde ve hayatın her alanında hissedilmekle birlikte değişimin en çok etkilediği alanların başında eğitim gelmektedir. Hızla değişen teknolojik bilgi, üretim yöntemleri ve iş hayatındaki gelişmelere paralel dinamik bir yapı sergileyen akademik, meslekî ve teknik eğitimin önemi ise tüm dünyada giderek artmaktadır. Bu dinamik yapı, sürekli kendini yenileyen bir eğitim sistemini, teknolojik altyapı yatırımlarının güçlendirilmesini, dünyadaki gelişmelerin yakından takip edilmesini ve özel sektörle yakın bir işbirliğini gerekli kılmaktadır. Bizlerin de temel önceliği akademik, meslekî ve teknik eğitimi yerel, ulusal ve uluslararası iş piyasalarının beklentilerine uygun yapılandırarak genç nüfusumuza gerekli bilgi, beceri ve yetkinliği kazandırmaktır" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.