Hava Durumu

AK Parti Bursa teşkilatından Başkan Özkan’a ziyaret

İl Başkanı Ayhan Salman, milletvekilleri Vildan Yılmaz Gürel, Ahmet Kılıç, Refik Özen ve Osman Mesten’in yer aldığı AK Parti Bursa teşkilatı, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ı makamında ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2019 12:33
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2019 12:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
AK Parti Bursa teşkilatından Başkan Özkan’a ziyaret
 Göreve geldikleri günden bu yana ilçenin her yönden gelişmesi adına projeler geliştirdiklerini ifade eden Özkan, “İlçemizin her yönüyle örnek kent olması adına yoğun şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeni dönemde de Karacabey’in kalkınması ve gelişmesi adına yatırımlarımıza devam edeceğiz. Modern belediyecilik anlayışıyla hareket ederek ilçemizin her yönüyle gelişimine katkı koyacağız” dedi.

 

Çalışmalarımız devam ediyor

 

Karacabey’in her yönüyle gelişmeye ve büyümeye devam ettiğini dile getiren Özkan, merkez-kırsal ayırt etmeden ilçenin dört bir yanındaki vatandaşlara ulaşarak en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarına dikkat çekti.

 

Özkan, ilçenin birbirinden eşsiz değerlere sahip olduğunu belirterek, “Bu değerleri Bursa ve ülkemizin gündemine taşıma hedefindeyiz. Karacabey’in dört bir yanındaki güzellikleri tanıtma çalışmalarımız son sürat devam ediyor. Çağdaş belediyecilik adına bugüne kadar birçok çalışmayı hayata geçirdik. Bundan sonra da ilçemiz için elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz” diye konuştu.

 

Güzel projeler olacak

 

Ziyarette konuşan AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman da Özkan’a 'hayırlı olsun' dileklerini iletti. Yeni dönemde de hep birlikte birbirinden güzel projeleri hayata geçireceklerini ifade eden Salman, “Karacabey her yönüyle adından fazlasıyla söz ettiriyor. Bundan sonra da yapılacak güzel çalışmalarla, ilçenin çok daha iyi yerlere geleceğine inancım sonsuz” dedi.  


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.