Hava Durumu

Başkan Edebali'den yaşlılara vefa gecesi

Toplumun tüm kesimlerine dokunan sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde önemli günleri anlamlı etkinliklerle taçlandıran Yıldırım Belediyesi, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası'nda ilçedeki yaşlı vatandaşları özel bir gecede ağırladı.

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2016 16:06
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2016 16:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Başkan Edebali'den yaşlılara vefa gecesi

Barış Manço Kültür Merkezi'nde Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’nin ev sahipliğinde düzenlenen etkinliğe Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, Yıldırım Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Eroğlu, gaziler, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, muhtarlar, belediye bürokratları ve çok sayıda Yıldırımlı katıldı. 

'DUALARINIZA İHTİYACIMIZ VAR'

Gecede konuşan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "İnsanları mutlu, caddeleri – sokakları güvenli ve planlı şehir ‘Yeni Yıldırım’ı inşa etmek için tüm hemşerilerimizin desteğine ihtiyacımız olduğu gibi, büyüklerimizin de hayır dualarına ve manevi desteklerine ihtiyacımız var” dedi. Türk toplumunu geçmişten bugüne ayakta tutan en önemli unsurun güçlü aile bağları olduğuna da işaret eden Başkan Edebali, “Güçlü ailelerin direği ise büyüklerimiz, atalarımız ve onlara karşı beslediğimiz, saygı ve hürmettir. Hayatın her döneminin ayrı bir güzelliği, vazifesi var. Sizler çok güzel görevler yaparak hayırlı evlatlar yetiştirdiniz. En önemlisi de kültürümüzü, geleneğimizi ve inancımızı yaşatarak bugünlere getirdiniz" diye konuştu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.