Hava Durumu

Başkan Sargın Engellilerin Model Uçak Heyecanına Ortak Oldu

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Belediye Engelsiz Yaşam Merkezi’nde eğitim gören gençler ile Model Uçak uçurarak onların heyecanına ortak oldu.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2016 18:58
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2016 18:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Başkan Sargın Engellilerin Model Uçak Heyecanına Ortak Oldu
 İznik Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’nde eğitim gören engelli gençler Türk Hava Kurumu İznik Şubesi ile birlikte Model Uçak yaptılar. Gençler Model Uçaklarını İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ile uçurdu.


Başkan Sargın konuyla ilgili açıklamasında “Engelli çocuklarımızın günlük yaşama Betgram katılmaları ve bir şeyler üretmelerinin sağlandığı bu çalışma ile hayal dünyaları da genişliyor. Ayrıca Model uçak yaparak hem rehabilitasyonları hem de sosyalleşmeleri sağlanıyor. Bizlerde bugün genç kardeşlerimizin heyecanına ortak olarak yaptıkları uçakları birlikte uçurduk. İznik Belediyemiz tarafından hizmete soktuğumuz Engelsiz Yaşam Merkezi ile engeller bir bir kalkıyor. Engelli kardeşlerimiz, vatandaşlarımız topluma kazandırılıyor. Bu duygu ve düşünceler ile uçakların yapımı konusunda destek olan Türk Hava Kurumu İznik Şubemize teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.