Hava Durumu

BAŞKAN TÜRKYILMAZ, “OKULLARIMIZI KİMSEYE MUHTAÇ ETMEYECEĞİZ”

2017-2018 eğitim öğretim yılının ilk gününde okulları ziyaret eden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, okul yönetimlerini ve okul aile birliklerini kimseye muhtaç etmemek için çalıştıklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2017 14:07
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2017 14:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
BAŞKAN TÜRKYILMAZ, “OKULLARIMIZI KİMSEYE MUHTAÇ ETMEYECEĞİZ”
 2017-2018 eğitim öğretim yılının ilk gününde öğretmenleri ziyaret eden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, yeni eğitim öğretim yılının başarılı geçmesi dileğinde bulundu. Hatice İsmail Hakkı Kayan Ortaokulu ile Dörtçelik Anadolu Mesleki Tekniki Eğitim Merkezi’ni ziyaret eden başkan Türkyılmaz’a öğrencilerde büyük ilgi gösterdi. Okul Müdürleri Ayşe Bozlak ve Bülent Gül nezdinde tüm öğretmenlere yeni eğitim öğretim yılında başarılar dileyen Türkyılmaz, gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında da bilgiler verdi. 

ÖĞRENCİLERE YÖNELİK HİZMETLER GELİYOR
Göreve geldikleri günden itibaren ilçedeki tüm okullara ellerinden gelen desteği verdiklerini ifade eden Türkyılmaz, “Göreve geldiğimizde bir söz verdik. Okul yönetimlerimizi ve okul aile birliklerimizi kimseye muhtaç etmeyeceğiz dedik. Bu sözümüzde de duruyoruz. Sizlerden gelecek önerilere de her zaman açığız” dedi. Bademli Mahallesi’nde yapılacak Türkiye’nin en büyük kreş ve anaokulunun kısa zaman içerisinde temelini atacaklarını anlatan Türkyılmaz, öğrencilere yönelik hizmetlerinde müjdesini verdi. Üniversiteye hazırlanan başarılı ancak maddi durumu yetersiz öğrencilere yönelik fırsat eşitliğini yaratmak adına dört branşta kurslar açarak destek olacaklarının altını çizen Türkyılmaz, ilk ve ortaokul öğrencilerine yönelik trafik eğitim kurallarının verileceği projeyi de yakın zamanda hizmete koyacaklarının altını çizdi. Okul müdürleri ise verilen desteklerden dolayı başkan Türkyılmaz’a teşekkür ederken, gerçekleştirecekleri projeler konusunda da destek sözü aldılar. 
Türkyılmaz önümüzdeki hafta öğrencilere çeşitli hediyeler vererek öğrencileri de ziyaret edecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.