Hava Durumu

Batı Trakyalılar'dan Mehmetçik için kan bağışı

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Bursa Şubesi, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Afrin'e yönelik harekatına destek amacıyla 'Bu vatan için canımız da feda kanımız da' sloganı ile kan bağışı kampanyası başlattı.

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2018 12:49
Haber Güncellenme Tarihi: 22.02.2018 12:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Batı Trakyalılar'dan Mehmetçik için kan bağışı
 İlk kanı, dernek yöneticileri verdi. Kızılay Kan Merkezi'nin Kent Meydanı'ndaki bağış noktasına giden yöneticiler, burada hemşehrileri Kızılay Güney Marmara Bölge Müdürü Nihat Çakır ve Bursa Kızılay Kan Merkezi Müdürü Orhan Eminlatif tarafından karşılandı. Nihat Çakır, BTTDD Bursa Şubesi yöneticilerine duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederek, ''Kampanyaya dernek üyelerinin de büyük ilgi göstereceğine inanıyorum. İlk günden gelenlerin sayısı buna işaret ediyor'' dedi. 
'Türkiye varsa biz varız'
BTTDD Bursa Şubesi Başkanı Ali Eminlatif de, ''Mehmetçik Afrin'deki terör unsurlarına karşı büyük bir mücadele veriyor. Harekata desteğimizi Batı Trakya Türkleri'nin Milli Direniş Günü olan '29 Ocak'ın Çanakkale Şehitliği'ndeki anma etkinliğinde açıklamıştık. Sloganımızda da ifade ettiğimiz gibi anavatanımız Türkiye ve Batı Trakya için canımızı da kanımızı da vermeye hazırız. Türkiye varsa biz varız. Türkiye güçlüyse biz güçlüyüz. Bursa'daki bütün hemşehrilerimizi Afrin yolundaki Mehmetçik için kan vermeye davet ediyorum'' diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.