Hava Durumu

“Belediye Güven ve İtibar Kazandı”

Modern ve çağdaş belediyecilik adına birbirinden eşsiz yeniliklere imza atarak diğer belediyeler tarafından da örnek alınan Karacabey Belediyesi, hizmet içi ‘Ortak Akıl ve İstişare Toplantıları’nı hız kesmeden sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2016 14:32
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2016 14:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
“Belediye Güven ve İtibar Kazandı”

Karacabey Belediyesi’nde, başkan yardımcıları ve daire amirlerinin katılımı ile gerçekleştirilen ‘Ortak Akıl ve İstişare Toplantıları’nın vatandaş odaklı, çözümleyici ve katılımcı anlayışın bir kanıtı olduğunu belirten Belediye Başkanı Ali Özkan; “Ekonomik düzlüğe ulaştırdığımız belediyeye güven ve itibar da kazandırdık” dedi.

 “GÖNLÜNÜZ FERAH OLSUN”

 Belediyecilik uygulamalarında, akılcı ve modern yönetim anlayışını benimsediklerini ve geliştirdikleri yöntemlerle de borç ve Celtabet israf dönemine son vererek, yatırımlar dönemine geçtiklerini aktaran Başkan Ali Özkan; “İhale ve gider yönetiminde savurganlık dönemine son vermenin yanı sıra; mevcut işletmelerimizi de kâr eden kurumlara dönüştürdük. Vatandaşın parasına kör kuruşuna kadar sahip çıktık. Hemşerilerimizin bu anlamda gönlü ferah olsun. Yeşili ile doğası ile ekonomisi ile müreffeh ve sağlıklı bir Karacabey adına, yediden yetmişe tüm vatandaşlarımız için canla, başla, tüm gayretimizle çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.