Hava Durumu

Bu ilçede uygulanan proje sayesinde herkes kütüphaneye gidiyor

Bursa Yenişehir Kaymakamlığı tarafından başlatılan, “Kütüphaneden Okula Uzanan Kültüreli” projesine okullar ve öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor.

Haber Giriş Tarihi: 05.01.2018 16:17
Haber Güncellenme Tarihi: 05.01.2018 16:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Bu ilçede uygulanan proje sayesinde herkes kütüphaneye gidiyor
 Konuyla ilgili açıklama yapan Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu, “Kütüphanemizde 30 binden fazla kitabımız var. Fakat fazla gelen yoktu. Biz de örgün eğitim içerisindeki çocukların önce kütüphaneye gelmesini sağlamak için ne yapacağımızı araştırdık. Yaptığımız çalışmalar sonunda 2 bin civarında çocuğumuzun kütüphaneye üye olmasını sağladık. Bununla birlikte 5 binden fazla kitabın okunmasına vesile olduk” diye konuştu.
Asıl hedeflerinin 8 bin civarında üye olduğunu belirten ilçe kaymakamı Seyitoğlu, "Şu ana kadar 5 binden fazla okunan kitap sayısını da 20 binlere ulaştırdığımız zaman hem öğrencilerimize hem de kütüphanemize daha fazla katkı sağlamış oluruz. Aynı zamanda ilçemize yeni yapılan modern kütüphanemizin inşaatı bitmiş durumda, içindeki eksikliklerin tamamlanması ile birlikte önümüzdeki aylarda yeni kütüphanemizi de hizmete açmış olacağız" dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.