Hava Durumu

Çiftçi malları korunuyor

İnegöl Çiftçi Malları Koruma Meclisi, başkan Selahattin Dumanlar ve meclis üyeleri ile birlikte İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette özellikle İnegöl tarımının marka değer taşıması için neler yapılması gerektiği ile çiftçi malları koruma meclisinin işlevselliğinin artırılması noktasında atılması gereken adımlar öne çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2016 13:02
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2016 13:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Çiftçi malları korunuyor

Çiftçi Malları Koruma Meclisi’nin yeni başkanı ve meclis üyelerine hoş geldiniz diyerek konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Alinur Aktaş; “Yeni Büyükşehir yasası ile beraber 6360 sayılı torba yasanın bize verdiği imkânları İnegöl çiftçisinin menfaati ve yararı ölçüsünde sonuna kadar kullanmayı düşünüyoruz. Dolayısıyla arkadaşlarımızın bu noktada daha donanımlı olması sanayi şehri olduğu gibi Betgram aynı zamanda bir tarım şehri olan İnegöl’ün bu konuda elinin güçlenmesi için İnegöl Belediyesi olarak elimizden gelen bütün gayreti ortaya koyacağız” dedi.

Aktaş; “Çiftçi malları koruma meclisi birçok çalışmayı hayata geçiriyor. Bu kapsamda erken uyarı sistemleri yapılıyor. Eğitim programları, seminerler yapılırken, yurt dışı fuarlara katılım gösteriliyor. Farklı farklı organizasyonlar yapılıyor. Bunların tamamı İnegöl’de tarımın ağırlığını, İnegöl’de tarımın katma değerini arttırmak adına yapılan çalışmalardır. Aynı zamanda hem nitelikli ürünler üretelim, hem de ürünlerimizi koruyalım ve en güzel şekilde pazara sunalım şeklinde çalışmalar sürmektedir” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.