Hava Durumu

Dündar muhtarlarla buluştu

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, ilçedeki 136 mahallenin muhtarıyla istişare toplantısı yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 14.12.2017 16:17
Haber Güncellenme Tarihi: 14.12.2017 16:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Dündar muhtarlarla buluştu
 Merinos Tren İstasyonu’nda gerçekleşen toplantıda muhtarlarla bir araya gelen Başkan Dündar, mahallelerin meseleleri ve yapılan hizmetlerle ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Hizmet konusunda öncü bir belediye olduklarını belirten Dündar, “Kentsel dönüşümden, çevre yatırımlarına, sosyal ve kültürel projelerden sportif faaliyetlere kadar birçok projemiz diğer yerel yönetimlere örnek oluyor. Bunu hep birlikte başarıyoruz” dedi.
Osmangazi’de bütün mahalleleri sistemli bir şekilde ziyaret ettiklerini ifade eden Dündar, “Mahalle ziyaretlerimizi sizlerle birlikte gerçekleştiriyoruz. Hizmetleri sizlerin talepleri doğrultusunda vatandaşlarımıza götürüyoruz. Belediyem Benimle ekibimiz, mahallelerimizde ne kadar sıkıntı varsa tespit ediyor ve ihtiyaçlar gideriliyor. Projelerimizi sizlerin talepleri üzerine şekillendiriyoruz. Osmangazi, 850 bin nüfuslu büyük bir ilçe. Bursa’nın yükü, bizlerin omuzunda. Mahallemizdeki sıkıntıları iyi tespit edip çözdüğümüzde, sadece mahallemiz ve ilçemize değil, bütün Bursa’ya yansıyor” diye konuştu.
Türkiye’nin en önemli projelerini Bursa’ya kazandırdıklarına dikkat çeken Dündar, “İnşaat çalışmaları tamamlanan Osmangazi Atletizm Salonu Türkiye’nin bir numarası. Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi de Bursa’ya değer katacak bir eser. Bu projelerimiz, Bursa’nın değerini dışarıya taşıyacak eserler. Kent Meydanı, bir Bursa projesi. Kamulaştırma yıkımlarının ardından proje çalışmalarına başladık. Bu projemizi de toplumun her kesimiyle istişare ederek şekillendiriyoruz. Hep birlikte, elbirliğiyle bu şehri tarihte olduğu gibi yine hak ettiği yere getireceğiz. Bursa öncü bir şehirdir. Kurucu bir şehirdir. En önemlisi bir vakıf şehridir. Bursa’da hizmet üretirken bunu düşünmek zorundayız. Bu bilinçle hizmet etmek zorundayız. Bursa’nın herhangi bir noktasında hizmet etmek büyük bir onur” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.