Hava Durumu

Dündar’dan Demokrasi Nöbetindeki Muhtarlara Ziyaret

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, her gece sabaha kadar ‘Demokrasi Nöbeti’ tutan, demokrasinin temel taşı muhtarları ziyaret etti. Dündar, darbe girişimine karşı gösterdikleri dik ve onurlu duruştan dolayı muhtarlara teşekkür etti.

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2016 19:33
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2016 19:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Dündar’dan Demokrasi Nöbetindeki Muhtarlara Ziyaret
 15 Temmuz darbe girişiminin ardından 7’den 70’e tüm Türkiye, ülkenin bölünmez bütünlüğüne sahip çıkmak adına meydanlarda demokrasi nöbeti tutmaya devam ediyor. 13 gündür her gece yoğun katılımla gerçekleştirilen demokrasi nöbetine destek verenlerin başında da, demokrasinin temel taşı muhtarlar geliyor.  Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yeni adıyla 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda bulunan Şehreküstü Muhtarlığı önünde 24 saat demokrasi nöbeti tutan Osmangazi Muhtarlar Derneği üyesi muhtarları ziyaret etti. Yapılan son seçimde Osmangazi Muhtarlar Derneği Başkanlığı’na seçilen Alaşar Mahallesi Muhtarı İdris Aydın’a hayırlı olsun dileklerini de ileten Başkan Dündar, muhtarların demokrasiye ve ülkenin bölünmez bütünlüğüne sahip çıkmak adına büyük duyarlılık gösterdiği söyledi.

 “DEMOKRASİMİZİ KALDIRMAYA KİMSENİN CESARETİ YETMEZ”

 Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “13 gündür tüm Türkiye tek yürek olmuş meydanlarda demokrasi nöbeti tutuyor. Bursa’nın her kesiminden insan, akşamları yeni adıyla 15 Temmuz Demokrasi Meydanı olan Fomara Meydanı’nda bir araya geliyor ve vatan için sabaha kadar nöbet tutuyor. Avrupa, bizlere her fırsatta demokrasi dersi vermeye çalışıyor ancak, darbe girişiminden günler sonra biz seçilmişlerin yanındayız açıklaması yaptılar. Bu da onların riyakar oluşlarını, iki yüzlülüğünü ortaya koymuştur. Bizler ülkemize, bayrağımıza ve demokrasimize nasıl sahip çıktığımızı tüm dünyaya gösterdik. Bundan sonra bu ülkede demokrasiyi ortadan kaldırmaya kimse cesaret edemeyecek. Her akşam meydanlarda çoğalarak demokrasi nöbetimize devam ediyoruz.  Bizler bundan sonra halkımızla birlikte yolumuza devam edeceğiz” dedi.

 Dündar, muhtarlara yaptığı ziyaretin ardından meydanda demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara meyve ve kumanya dağıttı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.