Hava Durumu

Gemlik şehir içi otobüsleri bekleme yapmayacak

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Gemlik İlçe Belediyesi tarafından yapılan meydan düzenlemesi kapsamında, şehir içi otobüsleri ring halinde olacak.

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2017 17:22
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2017 17:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Gemlik şehir içi otobüsleri bekleme yapmayacak
 Otobüslerin ringe geçmesiyle birlikte, farklı değişiklikler de ortaya çıkacak. Buna göre Umurbey ve Gemlik’ten her 30 dakikada bir hareket eden otobüsler, 40 dakikalık ring seferine dönecek. Yapılan değişikliğe göre, otobüsler şu şekilde hareket edecek:
"111 nolu otobüs, çeyrek kala Atatepe’den kalkıp Manastıra hareket edecek. 112 nolu otobüs, Manastır-Hisartepe de çeyrek kala Hisartepe Camii önünden kalkacak. 113 ile 114 nolu otobüsler, Manastır-Odun Depoları Terminal'den hareket edecek. 115 nolu otobüs, Manastır-Novadari Caddesi otobüsleri üniversite yerleşkesi önünden kalkacak. Kumla otobüsleri terminalden hareket edecek. Kurşunlu ve Gemsaz otobüsleri Kayıkhane’den hareket edecek. Umurbey otobüslerinde yarım saatte bir olan sefer sayıları kırk dakikada bire çıktı. 118 nolu otobüs hastane otobüsleri ise Hastane’de bekleyecek. Sadece Bursa otobüsleri aynı yerinde kalacak olup, vatandaşlar artık durakta bekleyecek. Umurbey otobüsleri ise daima ring seferi yapacak."
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.