Hava Durumu

Gemlik’e yeni sağlık merkezi

Bursa'nın Gemlik ilçesine yeni sağlık merkezi yapılacak.

Haber Giriş Tarihi: 10.02.2018 12:43
Haber Güncellenme Tarihi: 10.02.2018 12:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Gemlik’e yeni sağlık merkezi
 Gemlik Belediyesi tarından Hisar Mahallesi'ne yapılacak Farabi Aile Sağlığı Merkezi’nin temeli törenle atıldı. Başkan Refik Yılmaz, 250 günde tamamlanması planlanan merkezin bölge halkının sağlık alanındaki ihtiyaçlarını büyük ölçüde çözüme kavuşturacağını belirterek, önümüzdeki günlerde de kız hafızlık eğitim merkezinin temelini atacaklarını dile getirdi. İlkokulu olan, ortaokulu olmayan Hisar Mahallesi'ne bir de ortaokul kazandıracaklarını müjdeleyen Yılmaz, yeni yapılacak olan adliyenin de tamamlanmasının ardından bölgenin tam anlamıyla bir cazibe merkezi haline geleceğini ifade etti.
Gemlik’in gerek merkezî hükümetten, gerekse mahallî idareden ilk defa böylesine büyük yatırımlar aldığını kaydeden Belediye Başkanı Refik Yılmaz, her hafta bir açılış ya da bir temel atma töreni yapacakları sözünü yineledi.
AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın da, Gemlik’te kamu binalarının çoğunun yenilendiğini ifade etti. Konuşmaların ardından yapılan dua ile birlikte Farabi Aile Sağlığı Merkezi’ne ilk harç döküldü.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.