Hava Durumu

Göl manzaralı yeni okul öğrencilerini bekliyor

Uludağ Üniversitesi Orhangazi Yeniköy Asil Çelik Meslek Yüksekokulu, bu yıl yeni binasında eğitim-öğretime başlayacak. İznik Gölü manzaralı meslek yüksekokulu beş yıldızlı eğitim kurumlarını aratmıyor.

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2017 13:04
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2017 13:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Göl manzaralı yeni okul öğrencilerini bekliyor
 Orhangazi’nin önde gelen firmalarından Asil Çelik tarafından yaptırılarak Uludağ Üniversitesi’ne devredilen Orhangazi Yeniköy Asil Çelik MYO, beş yıldızlı konforuyla yeni öğrencilerini ağırlamak için hazırlandı. Tüm eksikleri giderilen okulda 2017-2018 döneminde 5 farklı programda eğitimler verilecek.
Yeni binalarda öğrencilere çok kaliteli bir eğitim imkânı sunacaklarını söyleyen Orhangazi Yeniköy Asil Çelik MYO Müdürü Doç. Dr. Birol Taş, 2016-2017 eğitim öğretim döneminde 952 öğrenciye hizmet verdiklerini söyledi. Yeni dönemde programlara katılacak 210 öğrenciyle birlikte toplam 1162 öğrenci kapasitesine ulaşacaklarını belirten Okul Müdürü Birol Taş, “Yüksekokulumuzda Makine, Elektronik Teknolojisi, Gaz Tesisat Teknolojisi, Peyzaj ve Süs Bitkileri ile Bilgisayar Programcılığı dersleri veriyoruz. 11 akademisyen ve 16 idari personelle birlikte öğrencilerimizin kaliteli bir eğitim alması için uğraşıyoruz. Okulumuz hem eğitim imkânları hem de manzarası ve modern binalarıyla her kesimden büyük takdir görüyor. Bizlere yeni binamızı yaparak teslim eden Asil Çelik ailesine ve destekleri için Rektörümüz Sayın Yusuf Ulcay hocamıza ve rektör yardımcılarımızateşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Meslek yüksekokul bünyesinde 12 adet derslik, 3 adet laboratuvar, 1 adet teknik resim, 6 adet çalışma atölyesi ve 2 adet amfinin bulunduğunu açıklayan Müdür Birol Taş, “Okulumuzda A ve B bloğundan oluşan iki tane eğitim binası yer alıyor. Toplam 6 bin 300 metrekare alana sahipler. İdari binamız ve kütüphanemizin bulunduğu alan ise 2 bin 100 metrekarelik bir alanı kaplıyor. Ayrıca yeşil alan ve diğer kullanım alanlarımızla birlikte yüksekokulumuz toplam 8 bin 400 metrekarelik bir alana inşa edilmiş bulunuyor. Kurumumuzun hemen hemen herhangi bir eksiği kalmadı. Yeni dönemde bizlere katılacak öğrencilerimizle birlikte eğitimlerimize en iyi şekilde başlayacağız” şeklinde konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.