Hava Durumu

Gölette boğulan Bünyamin ve Metin'in sınıflarında hüzün

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde, dün serinlemek için Boğazköy barajı bitişiğindeki gölette boğulan 15 yaşındaki Bünyamin Güzeltaş ile aynı yaştaki arkadaşı Metin Şener’in sınıflarındaki sıralarını fotoğrafları ve çiçeklerle süsleyen arkadaşları gözyaşı döktü.

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2017 16:52
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2017 16:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Gölette boğulan Bünyamin ve Metin'in sınıflarında hüzün
 Huzur Mahallesi’nde oturan Abdülhamithan Ortaokulu 8’inci sınıf öğrencisi Bünyamin Güzeltaş ile Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü Mesleki ve Teknik Lisesi birinci sınıf öğrencisi Metin Şener ve arkadaşları Yusuf Kolkonca, dün okul yerine yüzmek için evlerinden yaklaşık 10 kilometre uzaklıktaki Boğazköy Barajı’na gitti.


Yaya olarak baraja ulaşan gençlerden Bünyamin Güzeltaş  ve  Metin Şen, kıyafetlerini çıkararak, baraj gölünün hemen yanında iş makineleriyle toprak alınması nedeniyle oluşan gölete girdi. Yüzme bilmedikleri için gölete girdikten bir süre sonra çırpınmaya başlayan arkadaşlarını gören Yusuf Koldanca, kıyafetlerini çıkarıp arkadaşlarını kurtarmak için gölete atladı.

Yüzme bilmeyen Yusuf Koldanca, boğulacağını anlayınca sudan zorlukla çıkarak, cep telefonuyla itfaiye ve 112 Acil Servisi aradı.  

Olay yerine gelen ekipler de Bursa Emniyet Müdürlüğü sualtı polisinden yardım istediler.

Sualtı polislerinin yaptığı çalışma sonucu iki gencin cansız bedenleri sudan çıkarıldı. İki öğrencinin cenazesi dün Adli Tıp Kurumu’ndan alındıktan sonra Huzur Mahallesi’nde gece toprağa verildi.

Öğrencilerin eğitim gördüğü okullarında bugün hüzün vardı.

Öğrencilerin  sıralarına arkadaşları tarafından fotoğrafları konularak çiçeklerle süslendi.

Arkadaşları Bünyamin ve Metin için gözyaşı döktü.




Kaynak: DHA
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.