Hava Durumu

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık esnafla buluşuyor

“Sabah sohbetlerinde esnaf buluşmaları” sloganıyla, belediye meclis üyeleri ve birim müdürlerinin de katılımıyla esnafları ziyaret eden Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, esnaf ve halkla birlikte kahvaltılara devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 10.01.2018 15:14
Haber Güncellenme Tarihi: 10.01.2018 15:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık esnafla buluşuyor
 Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Zafer Mahallesi Demirkent Köyü (Erkinisliler) Derneği’nde esnaflarla bir araya gelerek kahvaltı yaptı. Başkan Işık, “Gürsumuz’un gelişimi için tüm dinamikleri harekete geçirerek en sağlıklı çözümleri üretmeye çalışıyoruz. Bu amaçla esnaflarımız ve vatandaşlarımızla bir araya geldiğimiz sabah sohbetlerimizde ilçemiz için istişarelerde bulunuyoruz. Tüm hizmetleri hemşerilerimizin beklentilerini değerlendirerek yönlendiriyoruz. Sabahları birlikte yaptığımız kahvaltılarda, ilçemizin gelişimi için yapılması gereken çalışmaları esnaflarımız ve halkımızla hoş sohbet ortamında istişare etmiş oluyoruz” dedi.
Gürsu Belediyesi meclis üyeleri Kazım Çelik, Halil Gülmez, Alparslan Kara, Demirkent Köyü Dernek Başkanı Kazım Işık, Gürsu Yusufeliler Derneği Başkanı Feyyaz Demir ve Zafer Mahalle Muhtarı Ahmet Demirci’nin de katıldığı kahvaltıda esnaflar ve vatandaşlarla sohbet edildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.