Hava Durumu

Gürsu Belediyesi'nden Sosyal Belediyecilik atağı

Gürsu Belediyesi’ nce gerçekleştirilen sosyal hizmetler, PERDER işbirliğiyle daha da güçlendi.

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2016 16:59
Haber Güncellenme Tarihi: 10.11.2016 20:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Gürsu Belediyesi'nden Sosyal Belediyecilik atağı
 Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık’ı makamında ziyaret eden Bursa PERDER (Perakendeciler Derneği) Başkanı Haşim Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri ile sosyal belediyecilik hizmetlerinde işbirliği görüşüldü

Sosyal hizmetlere olan duyarlılık ve destekleri için Kılıç’a teşekkür eden Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık “ Perder ve çeşitli kuruluşların desteğiyle oluşturulan ve hizmet verilmekte olan Şefkat Mağazamızla, Belediyemizce yürütülen sosyal yardım hizmetleri, daha etkin ve sistemli hale getirildi. İlçemizdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım yapmak amacıyla oluşturduğumuz Şefkat Mağazamız, Gürsu Kaymakamlığı, hayırsever kuruluş ve şahısların da desteğiyle önemli bir ihtiyaca cevap vermekte. Destek veren firma ve şahıslara duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

  Perder Başkanı Haşim Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri, sosyal sorumluluk projelerinde işbirliği yapmaktan memnun olduklarını belirtti.   

 Gürsu Belediyesi sosyal yardım hizmetleri kapsamında oluşturulan Şefkat Mağazası ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda, giyecek ve temizlik ürünleri yardımı yapılıyor. Gürsu Kaymakamlığı’ nın desteğiyle temin edilen kıyafetler ve Gürsu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Birimi tarafından sağlanan gıda paketleri Şefkat Mağazası aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmakta. Sosyal yardımlar kapsamında ayrıca, kömür, soba, engelli aracı, ücretsiz sağlık hizmetleri v.b. yardımlar da yapılmakta.

                               

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.