Hava Durumu

İnegöl AVM’de Babalar kıyasıya yarıştı...

Alışverişi sosyal yaşamın kalbine taşıyan İnegöl AVM, Babalar Günü’nü renkli aktivitelerle kutladı. Bu anlamlı gün için özel olarak düzenlenen mobilya montaj yarışmasına katılan babalar ve çocukları, hem keyifli dakikalar geçirdi hem de birbirinden özel hediyeler kazandı...

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2017 14:00
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2017 15:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
İnegöl AVM’de Babalar kıyasıya yarıştı...
 Ferah, mutluluk veren mimarisi ve renkli etkinlikleriyle alışveriş ile sosyal yaşamı birleştiren İnegöl AVM, Babalar Günü’nde de keyifli anlara tanıklık etti. Sevilen AVM,İnegöl deyince akla gelen ilklerden biri olan mobilya sektörünü konu alarak Babalar Günü’ne özel bir etkinlik tasarladı.

Bu anlamlı günü ailesi ile İnegöl AVM’de geçiren babalar, düzenlenen mobilya montaj yarışmasında iki avize, iki mobilya montajı yaparak kıyasıya mücadele etti. Yarışma sonunda hem kazananlar hem de tüm katılımcılar birbirinden özel hediyelere sahip oldu.

Geniş ürün yelpazesi, ferah meydanı ve eğlenceli aktiviteleriyle 7’den 70’e her kesimin uğrak noktası olan İnegöl AVM, düzenlediği özel programlarla yaz boyunca İnegöl ve çevresine keyifli anlar yaşatmaya devam edecek.

Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yatırımcılarından Fiba Commercial Properties’in (Fiba CP), yurt içindeki son yatırımı olan İnegöl AVM ve etkinlik programları ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.inegolavm.com.tr, Fiba Commercial Properties hakkında detaylara ise www.fibacp.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.